HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nem vonzó a 3D-s tévé

2012.05.02. 09:27 MinDigTV


A médiafogyasztók mindössze 19 százaléka tekinti vonzónak a 3D-t – derült ki egy brit felmérésből. A válaszolók inkább a lekérhető szolgáltatásokat és az on-demandet pártolták.

A Freeview kutatásában kétezer tévénézőnek kellett kiválasztania egy nyolcas listából azokat a viszonylag újnak számító megoldásokat, amelyek nekik a legjobban tetszenek. A válaszolók csaknem kétharmada döntött a lekérhető szolgáltatás, és 59 százaléka az on-demand mellett, de a műsorok előre- és visszatekerését lehetővé tevő elektronikus programújságot is a megkérdezettek több mint fele választotta.


A különböző elektronikai eszközök szinkronizálhatósága, összeköthetősége 46, a távoli felvételi lehetőség 25 százalék számára volt vonzó. A térhatás 19 százalékot ért el, és csak a mobiltelevíziózást, illetve a műsorokhoz kiegészítő tartalmat, funkciókat kínáló appokat előzte meg – írta a media.mandiner.hu.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: 3d on demand mindig tv elektronikus programújság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr604483698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása