HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Megállíthatatlan a Csillag Születik

2012.04.02. 14:13 MinDigTV


A jelek szerint nincs vetélytársa az RTL Klub tehetségkutatójának, indulása óta verhetetlen a nézettségi versenyben a műsor, és nem volt ez másként a múlt héten sem. Az m1-en vetített múlt pénteki köztársasági elnöki interjúra egymillióan voltak kíváncsiak.

Nincs igazi riválisa a Csillag Születiknek a nézettségi versenyben, az RTL Klub tehetségkutatója mind a teljes lakosság körében, mind a 18-49 éveseknél indulása óta az adott hét legnépszerűbb műsora. Nem volt ez másként a múlt héten sem, több mint 1,9 millióan voltak kíváncsiak a tehetségek bemutatkozására, és a 18-49 évesek között 40 százalék feletti, de a teljes lakosságnál is közel 40 százalékos részesedést ért el a produkció szombat este.


Az RTL Klub egyébként őrzi az elmúlt hetekben megszerzett fölényét, a TOP10-be a múlt héten sem tudott bekerülni más csatorna műsora. A Barátok közt, illetve a múlt héten búcsúzó 1 perc és nyersz! produkált igen jó eredményeket. Érdekes módon a tíz legnézettebb műsor közé a 18-49 éveseknél két film is felkerült, a szombat esti Féktelenül című akciófilm, illetve a vasárnap esti Nászfrász című vígjáték.

A TV2 szuperprodukciója, a Megasztár továbbra is csak a péntek estéket uralja, az összesített toplistán messze van az élvonaltól. Igaz, a múlt pénteki epizód a teljes lakosság körében 30 százalék fölötti részesedést ért el, a 18-49 éveseknél pedig a csatorna második legnépszerűbb programjának bizonyult. Érdekes módon az elmúlt hetekben és a múlt héten is a Jóban Rosszban című saját gyártású sorozat vált a TV2 egyik húzóműsorává, igaz a TOP10 egyelőre messze van a produkció számára.

Forma-1 hiányában ezúttal a köztársasági elnökkel készített, péntek este főműsoridőben képernyőre került interjúval került fel a nézettségi toplistára az m1. Összesen egymillióan voltak kíváncsiak a lemondását ma bejelentő Schmitt Pállal készült interjúra, érdekes módon azonban a két kereskedelmi csatorna azzal párhuzamosan futó műsorait többen nézték.

A főműsoridőben (19-23 óra) a 18-49 éveseknél továbbra is az RTL Klub vezet, a múlt héten 25,3 százalékos átlagos részesedést ért el, míg a TV2 eredménye 17,9 százalék volt. A sokáig a harmadik pozíciót elfoglaló Cool TV visszaesett a múlt héten a negyedik helyre, a Viasat3 beelőzött, úgy tűnik az Éden Hotel második szériája kezdi meghozni gyümölcsét és a nézőket.

mmonline


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: rtl klub tv2 nézettség csatorna duna tv csillag születik mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr254356067

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.04.03. 10:09:21

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása