HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bábel – Hesnával a világ

2012.03.27. 07:59 MinDigTV


Egy olyan világot mutat be a fiatal riporter, ahol a legelképesztőbb történetek is megeshetnek - a saját világunkat a maga kendőzetlen valóságában. Március 28., szerda 21:30 m1


Milyen tettekre sarkallhatják az ösztönei az embert? Milyen folyamatok és trendek befolyásolják mindennapi életünket - amelyekről sokat hallunk ugyan, mégis alig valamit tudunk? Al Ghaoui Hesna új műsorában ilyen alapvető kérdésekre keresi a válaszokat. Egy olyan világot mutat be a fiatal riporter, ahol a legelképesztőbb történetek is megeshetnek - a saját világunkat a maga kendőzetlen valóságában. Egyszóval azt, amilyen Hesnával a világ.


1. rész
Három megrázó történet olyan emberekről, akiknek felfoghatatlanul nehéz döntéseket kellett hozniuk azért, hogy életben maradjanak. Megismerhetünk egy fiatal rapénekest, akinek gyerekkatonaként a végsőkig kellett elmennie, hogy túlélje a körülményeket. Találkozhatunk egy amerikai filmessel, aki több mint fél évet vészelt át Kadafi egyik leghírhedtebb börtönében. És kiderül az is, hogy képes-e a nulláról felépíteni az önbecsülését egy fiatal sportoló, aki egy baleset óta nem tud talpra állni. Hesna, a riporter, akit eddig főleg háborús tudósításairól ismerhettünk, most lebilincselő történeteket, felkavaró témákat kutat fel és mutat be új műsorában itthonról és a nagyvilágból.

Március 28., szerda 21:30 m1


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv kadafi hesna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr404342758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása