HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: A hölgy, aki túl sokat tudott

2012.03.12. 11:42 MinDigTV


A főszereplőt alakító Angela Lansbury George Czukor A gázláng című filmjében egy epizódszereppel kezdte, amelyért azonnal fel is terjesztették Oscar-díjra - m1 március 13. kedd, 20:40

Ha egy film főcímlistáján feltűnik Angela Lansbury neve, máris garantált a siker. Nem csoda, hiszen a kiváló humorérzékű angol/amerikai színésznő olyan szerepekkel írta be magát a filmtörténetbe, mint Agatha Christie Miss Marple-ja, vagy a Gyilkos sorok Jessica Fletcher írónője. (Nem mellékesen ezzel a sorozatbeli munkájával becsatlakozott a világ legjobban fizetett színészeinek sorába…)


Talán kevésbé ismert, hogy filmes karrierjét a magyar származású George Czukor A gázláng című filmjében egy epizódszereppel kezdte, amelyért azonnal fel is terjesztették Oscar-díjra.

Nem véletlen hát, hogy Anthony Pullen Show rendezőnek is Angela Lansbury jutott az eszébe, amikor a beszédes című A hölgy, aki túl sokat tudott 1999-es filmjéhez keresett főszereplőt. Hiszen özvegy Mrs. Pollifax szakasztott olyan, mintha Miss Marple kelne életre napjainkban, hogy unalmában élete nagy álmát próbálja megvalósítani. Ami nem más, mint hogy titkos-ügynök legyen. És amit ő egyszer elhatároz…

m1 – március 13., kedd, 20:40


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 csatorna mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr864311553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása