HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hűsítő percek, pihenés a nyárban

2015.06.02. 14:26 MinDigTV


Végre a nyár is hajlandó tudomásul venni, hogy a mi jó öreg Gergely naptárunk júniusban jár, és már illene melegnek lenni,  és aki még nem tervezett nyaralást, nem foglalt szállást, azoknak is hivatalosan üzenjük: Itt a nyár! Természetesen vannak ötleteink a nyári programok kiegészítéseképpen, mikor tudunk időt szakítani 1-1 jó film megtekintésére. Például ha leégett a bőrünk, és nem tudunk már kimenni  a napra, akkor érdemes egy-egy délutánra leengedni a redőnyt, és a szoba hűvösében elővenni a távkapcsolót.

Az se rossz ötlet, hogyha a vízi síeléstől olyan izomlázat kaptunk, hogy az úszómester 2 nap szigorú ágyban létet javasol, akkor érdemes elővenni a tévéműsort és beixelni 48 órára, mit nem szeretnénk kihagyni. Abban az esetben is, ha túl sok sárgabarackot ettünk, az irodalmi adatok szerint a gyomor kímélésre egyik javallott módszer a MinDig TV csatornáit végigzongorázzuk, biztosan találunk kedvünkre való adást, ami elfeledteti gondunkat.

No de félretéve a tréfát azt gondoljuk, ha egyszer-egyszer tartós zápor támadna nyaralóhelyünk körzetére,  akkor megnyugtatólag hathat ránk 1-1 könnyed nyári sorozat, mert azt már tudjuk, hogy a csatornák szerkesztői nyáridőben könnyed vígjátékokkal gondoskodnak hűsítő kikapcsolódásunkról.

medence.jpg
Rögtön így nyár elején szeretnénk javasolni a MinDig TV Applikációt, amit bárhol az országban használhatunk, ha elég elszántak vagyunk, és nem a strandon sütkérezünk, nem maradunk le a kedvenc sorozatunkról, hiszen akár a napozóágyból elérhetjük.

fuggoagy.jpg
És valljuk meg, elég  vonzó lehet két szilvafa közé kifeszítve függőágyunkat, ha az árnyékból csendes ringatózás közben az app segítségével követhetjük a Forma 1 eseményeit.

Amit fontos tudnunk – hiszen a nyaralás mindig pénzbe kerül – hogy a MinDig TV szolgáltatásait kiváló digitális kép és hang minőségben előfizetési díj nélkül, mondom még egyszer, hogy előfizetési díj nélkül, szerződés és hűségnyilatkozat nélkül ingyenesen vehetjük igénybe. Kell ennél több?

Jó nyarat, hideg sört, finom fagylaltot, és sok kalandot, utazást, élményt kívánunk innen az éter másik végéről.

Szólj hozzá!

Címkék: tévéműsor applikáció Forma 1 MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr827512098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása