HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Felejthetetlen

2015.03.09. 09:45 MinDigTV


Március 10, Kedd 21:00 | AXN

Carrie egy meggyilkolt városi hivatalnokban felismeri azt a férfit, akivel egy illegális kaszinóban együtt pókerezett. ...

felejthetetlen.jpg

A New York-i nyomozó, Carrie Wells különleges képességekkel bír. Memóriája hihetetlen teljesítményre képes: minden hely, beszélgetés, öröm és bánat örökre bevésődik az emlékezetébe, és bármikor egy pillanat alatt előhívható.
Carrie úgy érzi, különleges képességei nem engedik, hogy átlagos, normális életet éljen, ezért néhány éve már abbahagyta a nyomozói munkát. Ám egy véletlen folytán újra találkozik volt barátjával és nyomozótársával, Al Burns detektívvel, aki meggyőzi őt, hogy különleges képességét hasznosítsa a bűnüldözésben. Carrie, Al tanácsára és Al nyomozótársaként visszatér a queens-i rendőrséghez.




Az AXN csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi AXN Felejthetetlen

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr437253165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása