HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szerelem első vérig

2015.02.05. 11:03 MinDigTV


Február 5. 21:05 - Duna TV

http://mediaklikk.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2014/09/24530_1.jpgFüge egy vidéki gimnáziumban tanul, elvált szüleit ritkán látogatja. Barátaival sikeres zenekart alakítanak. Szerelmes lesz osztálytársnőjébe, Ágotába. Amikor feltűnik a lány régi, felnőtt udvarlója, Füge először öngyilkos akar lenni, végül csak szakít a lánnyal. Apjához megy tanácsot kérni.

Berencsi Attila

A férfi bemutatja őt egy nőnek, aki bevezeti a szeretkezés rejtelmeibe. Ágota szereti Fügét, végre egymásra találnak. A lány teherbe esik, de el akarja vetetni a gyereket. Füge most anyjához fordul. Ott találja apját is, az asszony ugyanis halálos beteg. Füge visszamegy Ágotához, s a lány úgy dönt, hogy megtartja a gyereket. Füge feleségül akarja venni. Elutaznak, hogy bemutassa őt édesanyjának, de mire odaérnek, az anya már meghalt.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Dobray György, Horváth Péter
operatőr: Andor Tamás
zene: Dés László
vágó: Miklós Mari

szereplők:
Berencsi Attila (Füge)
Szilágyi Mariann (Ágota)
Galambos Erzsi (Füge anyja)
Ujlaki Dénes (Füge apja)
Jászai Joli (Mamó)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV MinDig TV Berencsi Attila Szerelem első vérig

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr977143075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása