HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nemcsak a húszéveseké a világ

2015.01.22. 11:21 MinDigTV


Január 22. 21:05 | Duna World

Szenes Iván írta

Szenes Iván személyesen végigkalauzol hatalmas életművén jó barátjával, művésztársával Bodrogi Gyulával. Sztárparádé Latabártól Hofiig, Karádytól Amanda Learig. Megtudhatjuk, hogyan született a Kicsit szomorkás a hangulatom... és a Kislány a zongoránál.

Szenes Iván

Slágerfilmek és filmslágerek Jávor Pállal, Ruttkai Évával, Latinovits Zoltánnal, Aradszky László, Korda György, Kovács Kati, Koós János, Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula, Voith Ági és Darvas Iván jóvoltából lehull a lepel a fesztiválgyőzelmek és színpadi sikerek kulisszatitkairól. Kabos László, Kellér Dezső, Honthy Hanna a kabarétól az operettig szélesíti a repertoárt. Megelevenedik az aranylemezek története az Apostol együttestől Zámbó Jimmyig.
A Magyar Televízióban minden idők legnépszerűbb műsora.

rendező: Korcsmáros György, Horváth Ádám, Kalmár Tibor
operatőr: Bodó János, Gombos Tamás, Koszteczky László, Sík Igor
dalszöveg szerző: Szenes Iván


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna World Zámbó Jimmy MinDig TV Szenes Iván Apostol együttes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr767097171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása