HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Don Matteo - Táncverseny

2015.01.12. 11:47 MinDigTV


Január 12. 20:15 | Duna TV

Rangos táncversenyt rendeznek a kisvárosban. Az amatőrök között Cecchini főtörzs is a parkettre lép feleségével, és Natalina is ráveszi Pippót a versengésre. A profik között ott van Loris Guazza, a híres táncos, aki nagy szoknyavadász hírében áll. Most is új préda után fut, a szép Evelinát csábítja el. A lány apja, Ettore megfenyegeti Lorist, így nem csoda, hogy a férfi hirtelen halála után ő lesz az első számú gyanúsított. Szerencsére Don Matteo is bekapcsolódik a nyomozásba.

Terence Hill(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

A film ismertetése: A külföldön már nagy sikerrel vetített olasz filmsorozat főszereplője Terence Hill, a Magyarországon is oly népszerű olasz filmsztár. A kedves, meleg mosolyú színész itt is a már tőle megszokott bohókás, életvidám és igazságszerető figurát játssza, ez alkalommal egy plébánost, de garantáltan most sem hagyja kiderítetlenül az igazságot.

rendező: Enrico Oldoini
forgatókönyvíró: Alessandro Bencivenni, Carlo Mazzotta, Domenico Saverni, Enrico Oldoini, Luca Manfredi, Francesca Panzarella, Anna Samueli
zeneszerző: Pino Donaggio
operatőr: Fabrizio Lucci
vágó: Raimondo Crociani

szereplők:
Terence Hill (Don Matteo)
Nino Frassica (Maresciallo Nino Cecchini)
Flavio Insinna (Anceschi kapitány)
Natalie Guetta (Natalina)
Gastone Moschin (Vescovo)
Francesco Scali (Pippo)
Tereza Grygarová (Anna)
Claudio Ricci (Nerino)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi Duna TV Terence Hill Don Matteo

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr327064261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása