HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az indíték

2015.01.08. 09:28 MinDigTV


TV2 PREMIER - ÚJ SOROZAT! CSÜTÖRTÖK ESTÉNKÉNT A TV2-N!

2015. 01. 08. 21:30 - 1. epizód - Lopakodó Tom (Creeping Tom)
A Lopakodók szokásos esti szórakozásukra indulnak: kirabolni mások házait. Ez alkalommal azonban valami félresikerül, és egy népszerű gimnáziumi tanárt holtan találnak a hálószobájában. Vega nyomozó gyanúsítottja a feleség, mivel behatolásra utaló jel nincs, de Angie Flynn nyomozó meg van győződve a nő ártatlanságáról...

inditek.jpg

A sorozat rendhagyó módon, a megszokottól eltérően mutat be egy bűncselekményt és annak szörnyű hátterét. Minden epizódban az áldozat és a gyilkos szemszögéből is láthatjuk kibontakozni a drámát. Itt nem a gyilkos kiléte a lényeges, hanem a gyilkosság miértje. Ezzel szembesül a talpraesett vancouver-i nyomozónő, Angie Flynn is, ahogy kezdi összerakni a nyomokat a vizsgálat során és teszi fel magának a kérdést: Hogyan hozható kapcsolatba a gyilkos és az áldozat? Mi is az indíték?

Szereplők: Kristin Lehman, Lauren Holly, Louis Ferreira, Brendan Penny, Roger Cross

Korhatár: 16


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi TV2 Az indíték

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr627052577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása