HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hölgyek öröme

2014.12.08. 09:55 MinDigTV


1. rész - Duna - december 8., hétfő, 19:05

A sorozatról:
A BBC 2012-ben készült nyolcrészes tévéfilmsorozata a Viktória-kor forgatagába helyezi Émile Zola azonos című regényének cselekményét. A viharos fejlődésben lévő Anglia egyik északi városának első divatáruháza szolgál a cselekmény helyszínéül. Főszereplője egy vidékről felkerült ifjú hölgy, Denise Lovett, akit magával ragadnak a modern világ káprázatos újdonságai.

Joanna Vanderham

Az érzékeny, ugyanakkor céltudatos Denise az áruház női osztályán kezd el dolgozni. Előmenetelét intrikák és konfliktusok sora sem tudja megakadályozni: kivívja a tulajdonos, a merész és zseniális üzletember megkülönböztetett figyelmét is. John Moray a vonzalmon túl őszinte nagyrabecsülést is érez iránta, hiszen Denise csinos külseje éles eszű és tehetséges üzletasszonyt rejt. A férfire azonban nagyhatalmú befektetőjének elkényeztetett és nem kevésbé céltudatos lánya, Katherine Glendenning vetette ki hálóját…

A Hölgyek öröme romantikus szerelmi történet, amelynek hősei egy új kor kihívásainak igyekeznek megfelelni, miközben szembe kell nézniük a múlt titkaival is. Az angol verzióban The Paradise címen futó sorozat főszerepeit Joanna Vanderham, Emun Elliott (Prometheus; Trónok harca) és Elaine Cassidy (A Harper-sziget; Felicia utazása) alakítják.

rendező: Marc Jobst, David Drury
író: Émile Zola
forgatókönyvíró: Bill Gallagher
zeneszerző: Maurizio Malagnini
operatőr: Mark Partridge, Peter Greenhalgh, Simon Richards, Nick Dance
producer: Simon Lewis
látványtervező: Melanie Allen
vágó: David Head, Roy Sharman, Tim Marchant, Ben Drury, Nick McPhee, Fiona Colbeck, Jamie Trevill

szereplők:
Joanna Vanderham (Denise Lovett)
Matthew McNulty (Dudley)
Emun Elliott (John Moray)
Ruby Bentall (Pauline)
Elaine Cassidy (Katherine Glendenning)
Stephen Wight (Sam)
Sarah Lancashire (Miss Audrey)
Patrick Malahide (Lord Glendenning)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Hölgyek öröme

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr126966561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása