HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ridikül: Magyar sportsikerek

2014.09.18. 11:24 MinDigTV


Szeptember 18. 17:45 | M1

A nyár gazdag volt sporteseményekben, ahol a magyarok is megmutathatták, hogy ebben az országban mennyi remek sportoló van. A veszprémi és a szegedi kézilabdás fiúk is óriási bravúrokat értek el. A Bajnokok Ligájában a győri kézilabdás lányok remekeltek. A fél ország pedig a vízilabda csapatnak szurkolt, akik a Magyarországon megrendezett Európa Bajnokságon ezüstérmet szereztek.

Ridikül

A kajakosak újabb érmeket zsebeltek be a német világversenyeken. Mindez hatalmas büszkeséggel tölt el minket. Az élsportban ezen érmek megszerzése rengetek munkával és lemondással jár. Megéri ez vajon? Erről beszélgetünk Risztov Évával, Pálinger Katalinnal, Csipes Tamarával és a meglepetés férfi vendégünkkel.

Ridikül - M1 - szeptember 18., csütörtök, 17:45



tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Risztov Éva Ridikül Pálinger Katalin Csipes Tamara

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr966708461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása