HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az élet sava-borsa

2014.09.11. 11:36 MinDigTV


Duna - szeptember 13., szombat, 20:30

Új lengyel filmsorozat indul a Duna TV-n szombat esténként. Izgalmas, mai történet, tele romantikával, szerelemmel, örömmel es bánattal, szóval mindennel, ami Az élet sava-borsa.

Anka 16. házassági évfordulóján csodás reggelivel és egy márkás órával köszönti Andrzejt, a férjét. Az asszony egy unalmas CD-t kap ebből az alkalomból, de nem bánja, estére egy drága szállodába hívja a férfi. És hogy a napot megkoronázzák, Anka kiharcol magának egy jó szexet, amit csak a barátok bulija követhet. A probléma csak az, hogy a férj a buli alatt mondja meg Ankának, elhagyja egy másik nő miatt. Anka élete darabokra hullik. Hetekig képtelen még arra is, hogy felkeljen. Mikor végre aktivizálódik, volt férje találkozóra hívja. Anka reménykedik a kibékülésben, de csak a válás tisztázására szeretnék kérni. Nem csoda, hogy többször is rosszul lesz, és ez az állapot a továbbiakban sem javul. Anka gyanút fog, es azonnal vásárol pár terhességi tesztet....

Így indul ez a sorozat, mely több korosztály életét is nyomon követi. Anka, férje, annak barátnője, a kollégák a 40-es 50-esek életét, problémáit, míg lányuk és barátai a fiatal korosztály életét mutatják be, Anka édesanyja és annak nem éppen fiatal barátaitól pedig megtanulhatjuk, hogy 60 fölött is van még élet. Kellemes szórakozást ígér ez a fordulatokban gazdag romantikus történet.

3. rész: Anka bevallja lányának, hogy terhes. Mania nehezen emészti meg a hírt, hogy kistestvére születik, és vívódása közben váratlan támogatóra lel. Anka elmegy orvoshoz, ám a professzor már nem vállal szülést, és átirányítja egy fiatal doktornőhöz. Később Pola és Mania segítenek neki megszabadulni Andrzej holmijától, amit a férfi Beata lakásába hurcol át. A nőt a ronda bútorok látványán kívül már csak az döbbenti meg jobban, hogy Andrzej kénytelen - kelletlen elárulja, újra apa lesz. Vajon mit szól mindehhez?

Duna - szeptember 13., szombat, 20:30

Az élet sava-borsa 39 részes lengyel romantikus tévéfilmsorozat – Szombat esténként a Dunán!

rendező: Michal Rogalski
forgatókönyvíró: Agnieszka Pilaszewska
zeneszerző: Krzesimir Debski

szereplők:
Magdalena Kumorek (Anna Zawadzka)
Piotr Adamczyk (Andrzej Zawadzki)
Edyta Olszówka (Pola Madejska)
Aleksandra Radwanska (Mania Zawadzka)
Dorota Kolak (Irena Adamowicz)
Borys Szyc (Jerzy Knape)
Maja Ostaszewska (Beata Darmieta)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Az élet sava-borsa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866688427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása