HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Már a TV2-n is jelentkezik a Sportos

2014.09.04. 11:14 MinDigTV


Hétfőtől már a TV2-n is látható a PRO4 Sportos című műsora. A műsor minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.

Héder Barna

Szeptembertől nem csak a PRO4, hanem a TV2 programkínálatában is megtalálható a Sportos. A hét minden napján képernyőre kerülő műsor produceri teendőit továbbra is Héder Barna látja el. A Sportos különlegessége, hogy videoklipszerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője. Az esténként látható adások a hazai és nemzetközi sportélet fontos híreit, eredményeit foglalják össze 10 percben.

- A napokban készítettük el a 200. adásunkat, nagyon örülök, hogy a tartalom annyira vonzónak találtatott, hogy már a TV2-n is helyet kapunk. A Sportos olyan látványos anyagokkal foglalkozik csak, amelyek a sportot nem feltétlenül megszállottként kedvelők számára is élményt nyújtanak, de a műsor hatalmas lehetőség a magyar sport számára is, mert a TV2 vezetőségének köszönhetően megnyitottunk egy ajtót, amelyen keresztül eddig kevéssé ismert események és sportolók is beléphetnek rengeteg új néző nappalijába – mondta Héder Barna.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 Héder Barna Sportos

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr806668003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása