HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A vörös fogadó

2014.07.30. 15:29 MinDigTV


Július 30. 21:40 | Duna TV

A történet a XIX. században játszódik, a Pinereusok vad vidékén, ahol egy világtól elzárt helyen áll egy fogadó. A tulajdonos Martin házaspár örökbefogadott fiúkkal, Violet-val hosszú évek óta legyilkoltatja az arra tévedt magányos utazókat, hogy megkaparintsák vagyonukat.

A vörös fogadó(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

Egy viharos éjszakán egy megrongálódott postakocsi utasai, élükön Carnus atyával és egy ifjúval, a fogadóba vetődnek. Az asszony egy gyenge pillanatában meggyónja bűneit az atyának….

Bűnügyi komédia, Claude Autant-Lara 1951-es nagysikerű filmjének remake-je. A prototípusban az atyát a franciák egyik híres komikusa, Fernandel alakította, egy betétdalt pedig Yves Montand adott elő. De a 2007-es, új verzió nézőinek sincs okuk panaszra, hiszen a rendező Gérard Krawczyk, akinek a nevéhez olyan világhírű filmek köthetők, mint a Taxi 2-3-4. része, a Wasabi, vagy a Tulipános Fanfan. És a szereposztás sem mindennapi, hiszen olyan kiválóságok mókázták végig a filmet, mint Josiane Balasko, Christian Clavier, vagy Gérard Jugnot….

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Gérard Krawczyk
forgatókönyvíró: Jean Aurenche, Christian Clavier, Pierre Bost, Michel Delgado
zeneszerző: Alexandre Azaria
operatőr: Gérard Sterin
producer: Christian Fechner
vágó: Nicolas Trembasiewicz

szereplők:
Josiane Balasko (Rose Martin)
Christian Clavier (Pierre Martin)
Gérard Jugnot (Pere Carnus)
Jean-Baptiste Maunier (Octave)
Sylvie Joly


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték komédia Duna TV MinDig TV A vörös fogadó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr86559795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása