HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Cédrusliget - Új sorozat! (Andie MacDowell)

2014.07.29. 11:48 MinDigTV


M1: július 29. kedd, 20:20

Debbie Macomber bestseller regénysorozata nyomán - Cédrusliget - egy új amerikai tévéfilmsorozat, amely a Városi Bíróság ügyei és Olivia Lockhart (Andie MacDowell) bírónő szakmai és magánélete körül forog.

Andie MacDowell(Fotó:MTVA/Filmszerkesztőség)

Cédrusliget egy festői szépségű vízparti kisváros Északnyugat-Amerikában. Azt lehet mondani, hogy a város Olivia Lockhart bírónő privát tárgyalóterme - kivívva a helyiek tiszteletét szakértelmével, a közösség iránti együttérzésével és törődésével. A legkisebb bűnesetektől kezdve a polgári pereken át a teljes skálán mozognak ügyei, amelyekben okosan, józanul és tapintatosan kell eljárnia. Olivia bírói stílusa és embersége felkelti a jóképű újságíró, Jack Griffith érdeklődését, aki a 'Cédrusligeti Krónika' főszerkesztőjeként és egyedüli alkalmazottjaként minden egyes lakó rezdülését észreveszi és számon tartja. Sok megpróbáltatás elé néz Olivia és Jack bimbózó kapcsolata, melynek részesévé válik közvetlen környezete is: Jack elhidegült fia, Eric, Olivia lánya, Justine, illetve túlbuzgó anyja, Charlotte, vagy éppen Stan, az exférj, aki vissza akarja szerezni Oliviát. Végül Olivia mindig támaszkodhat a józan ítélőképességére és a helyiek támogatására, hogy megvédje magát és őket a veszélyektől, amelyek még egy ilyen békés kis helyen is leselkedhetnek…

M1: július 29. kedd, 20:20

rendező: Neill Fearnley, Martin Wood
forgatókönyvíró: Carl Binder, Debbie Macomber
zeneszerző: James Jandrisch
operatőr: Kamal Derkaoui
producer: Connie Dolphin
vágó: Daria Ellerman

szereplők:
Andie MacDowell (Olivia Lockhart)
Brennan Elliott (Warren Saget)
Timothy Webber (Moon)
Dylan Neal (Jack Griffith)
Sarah Smyth (Justine Lockhart)
Teryl Rothery (Grace Sherman)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Andie MacDowell Cédrusliget

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr356556435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása