HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az elátkozott színház

2014.07.22. 17:42 MinDigTV


Duna TV – július 22. 22:35

A filmszeretők remélhetőleg örömmel fedeznek fel a héten egy színésznőt, aki a nyolcvanas évek elején üstökösként tűnt Jean-Luc Godard Keresztneve Carmen című filmjének címszerepében. A szépséges Maruschka Detmers Hollandiából babysitterként érkezett Párizsba és csak a véletlennek köszönhette, hogy filmszínésznő lett belőle. Azóta sok víz folyt le a Szajnán, jobb és rosszabb filmekben szerepelt, néha évekig nem hallottunk róla. Most a Francia Televízió Agatha Christie-sorozatában láthatjuk viszont Sarah Morlan, a még mindig szép, de már hervadásnak indult színésznő szerepében.

Az elátkozott színházFotó: MTVA Filmfőszerkesztőség

A történet azzal indul, hogy Larosiere-hez váratlanul betoppan a lánya, aki megszökött anyjának fojtogató szeretete elől. A felügyelő nem nézi jó szemmel lánya érkezését, hiszen két fiatal lányt nem sokkal korábban bestiálisan meggyilkoltak egy színházban. Larosiere és Lampion tehát befészkelik magukat a színházba, ahol dúl a féltékenység és a gyűlölet. Lampione boldogan fedezi fel a színészek között fiatalkorának imádott sztárját, a még mindig gyönyörű Sarah Morlan-t. De amikor a színésznő alkoholista férjét is meggyilkolják váratlanul, a felügyelőnek be kell ugrania helyette, hogy eljátssza Don Juan szerepét. Bár élvezi a rivaldafényt, egy percre sem felejti el, hogy még le kell lepleznie a gyilkost…..

A film Agatha Christie Lord Edgware meghal című műve alapján készült.

Az elátkozott színház - Duna TV – július 22. 22:35

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Renaud Bertrand
író: Agatha Christie
forgatókönyvíró: Thierry Debroux
zeneszerző: Stéphane Moucha
operatőr: Bertrand Mouly
vágó: Thierry Rouden

szereplők:
Antoine Duléry (Larosiere)
Marius Colucci (Lampion)
Maruschka Detmers (Sarah Morlant)
Jean-Marie Winling (Pierre Fougeres)
Alice Isaaz (Juliette)
Guillaume Briat (Raoul Cochin)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: krimi Duna TV Agatha Christie MinDig TV Az elátkozott színház

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr236535329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása