HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Dunán élőben lesz vasárnap a labdarúgó Magyar Kupa döntő

2014.05.23. 18:08 MinDigTV


Május 25. 19:00 | Duna TV

A Duna TV Zrt. és az MTVA megállapodott, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az Újpest FC - Diósgyőri VTK labdarúgó Magyar Kupa döntőjét - a megváltoztatott időpont ellenére - élőben a Duna csatornán közvetíti.

Mint ismeretes, az eredetileg vasárnap 20:30 órára kiírt kupadöntő kezdési időpontját az MLSZ a múlt héten 19:00 órára előrébb hozta. Az időpont-változtatást az M2, a gyerekcsatornával járó kötelezettségek miatt, nem tudta volna közvetíteni, ezért olyan megoldást kellett keresni, amely a sportszeretők és a gyermekek számára sem okoz sem csalódást, sem kellemetlenséget. A Duna Televízió azonban - a digitális vételi lehetőségnek köszönhetően mindenki számára elérhető - ideális megoldást kínált a sportesemény közvetítésére.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő Duna TV Magyar Kupa Újpest FC Diósgyőri VTK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr26198434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása