HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MacGruber

2014.05.09. 10:54 MinDigTV


M1: május 10. szombat, 00:25

Messze-messze, a kelet-szibériai hegyek között a velejéig gonosz Dieter von Pötsch (Val Kilmer) és emberei elrabolnak egy orosz nukleáris töltetet, és semmi kétség, hogy valami ördögi célra akarják felhasználni. Az Egyesült Államok és az egész emberiség utolsó reménye, hogy Jim Faith ezredesnek (Powers Boothe) és Dixon Piper hadnagynak (Ryan Philippe) sikerül meggyőznie a világ másik felén, Ecuadorban immár tíz éve visszavonultan élő MacGrubert, aki korábban a Zöldsapkások, a Navy Seal és az Army Rangers tagja is volt, hogy újra vesse magát akcióba, és fékezze meg von Pötschöt.

MacGrubernek személyes elszámolni valója is van a világra szóló gonosztevővel: ő ölte meg MacGuber menyasszonyát az esküvőjük napján. MacGruber új csapatot állít össze maga köré, és máris indul Las Vegasba, hogy saját éjszakai klubjában lepje meg von Pötschöt.

A 2010-ben készült amerikai akciófilmparódia, amely leginkább a MacGyver - sorozatot figurázza ki, a Saturday Night Live című tévéműsorban bemutatott komikus jelenet ötlete nyomán született, a főszerepet pedig Will Forte humorista –színész - író alakítja a jónevű filmsztárok gyűrűjében.

M1: május 10. szombat, 00:25

rendező: Jorma Taccone
forgatókönyvíró: Will Forte, Jorma Taccone, John Solomon
zeneszerző: Matthew Compton
operatőr: Brandon Trost
producer: John Goldwyn, Lorne Michaels
vágó: Jamie Gross

szereplők:
Will Forte (MacGruber)
Kristen Wiig (Vicki St. Elmo)
Val Kilmer (Dieter Von Cunth)
Ryan Phillippe (Lt. Dixon Piper)
Powers Boothe (James Faith)
Maya Rudolph (Casey)
Rhys Coiro (Yerik Novikov)
Andy Mackenzie (Hoss Bender)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték M1 MinDig TV MacGruber

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr136141984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása