HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Másfélmillió lépés Magyarországon - 32 év múlva

2014.05.08. 11:25 MinDigTV


Május 8. 15:35 | Duna TV

1. rész: Zemplén - Szépség, szegénység, remény

Rockenbauer Pál és csapata 1979 nyarán indult neki az Országos Kéktúra megtételének, annak akkori keleti végpontjából, a Nagy-Milictől. Az akkor még kamasz fiúra, Bayer Zsoltra nagy hatással volt a Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozat. 32 évvel később, 2011-ben társaival úgy döntöttek, hogy Rockenbauerék nyomdokain haladva újra végigjárják ugyanazt az utat, felkeresik ugyanazokat a helyeket. Vajon mi minden változott bő három évtized alatt?

Fotó: MTVA

rendező: Nemes Tibor
forgatókönyvíró: Bayer Zsolt
zeneszerző: Nemes Áron
operatőr: Nemes Tibor

Nagy-Milic - Füzér - Füzérkomlós - Kishuta - Nagyhuta, Vágáshuta - Sátoraljaújhely, Cirkáló tanya - Makkoshotyka - Zsidórét - István-kúti erdészház - Pengő kő - Regéc - Várhegy, Mogyoróska - Arka patak völgye - Arka - Boldogkőváralja - Hernádcéce.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Zemplén Füzér Másfélmillió lépés Magyarországon Regéc Nagy-Milic

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr716135041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása