HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On The Spot: Diktátorok gyermekei - Evgenia Zsivkova

2014.04.23. 14:43 MinDigTV


M1: április 23. szerda, 21:10

Az Arany Nimfa- és Pulitzer-emlékdíjas On The Spot legújabb sorozatában, a Diktátorok gyermekeiben Evgenia Zsivkova az egyetlen szereplő, aki túl tudott lépni a nevelőapja árnyékán: sikeres divattervező lett. Az haute couture bolgár nagyasszonyát ma már sokkal inkább a legújabb divatirányzatról kérdezik, mint Bulgária kommunista vezetőjéről, Todor Zsivkovról. Pedig van mesélnivalója bőven...

Cseke Eszter

Nagyanyja és anyja korai halála után a legfiatalabb first lady-vé lépett elő nagyapja oldalán, aki örökbefogadta. 18 évesen a világ vezető politikusaival találkozott, pedig saját bevallása szerint sokkal szívesebben bulizott volna egy diszkóban a barátaival.

Az On The Spot teljes tavaszi évada a XX. század leghatalmasabb vezetőit, politikusait és diktátorait mutatja be, a gyerekeiken keresztül. A filmek személyes szemszögből engednek bepillantást a történelem sötét korszakaiba, a világ rettegett irányítóinak közvetlen környezetébe. A sorozat öt kontinensen játszódik, Dél-Amerikától Délkelet-Ázsiáig, Cseke Eszter és S. Takács András most is stáb nélkül, két kiskamerával utazott, hogy a nézők minél közelebb kerülhessenek a diktátorok gyermekeihez: Augusto Pinochet, Idi Amin, Pol Pot, Fidel Castro és Hermann Göring leszármazottaihoz.

M1: április 23. szerda, 21:10

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

szereplő:
S. Takács András
Cseke Eszter


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: On The Spot Cseke Eszter S. Takács András Diktátorok gyermekei Evgenia Zsivkova

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr156072120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása