HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bangó Margit és Szakcsi Lakatos Béla Fábrynál

2014.04.23. 15:08 MinDigTV


Április 24.én, csütörtökön 20:25-től az M1 műsorán!

Egy igazi romantikus életmese és egyúttal páratlan karrier is az, amelyet Bangó Margit Kossuth- és Magyar Örökség Díjas énekesnőnk a magáénak mondhat. A Fábry következő nyilvános felvételére régi barátjával és zenésztársával, a nagyszerű zongoraművésszel és zeneszerzővel, Szakcsi Lakatos Bélával érkezik, így aztán már előre sejthető, hogy zenei színpadunkat is közösen veszik birtokba.

A nagy testvér legnagyobb ellensége - Zelenák János
A Snowden-botrány jelentősen megváltoztatta az emberek gondolkodását, hiszen a világ szinte egy perc alatt döbbent rá, hogy gyakorlatilag bárkinek, bármikor lehallgathatják a telefonbeszélgetését.

A sikerhez vezető út - Balázs Péter
A szolnoki Szigligeti Színház elmúlt hét évének története igazi sikersztori: évente a közel 290 előadással és 106 ezer nézővel kitörölhetetlenül beírták magukat a hazai kulturális élet legjobbjai közé.

A világ harmadik legjobb nője Fábrynál - Kiss Virág
A régi mondás szerint kizárt, hogy valaki szép is legyen, és okos is...

Döccenők nélküli döccenők - Szolnoky László
A kérdés költői: van olyan autós, motoros, kerékpáros, aki még ne húzta volna fel magát életében legalább egyszer azon, hogy járműve kereke minduntalan puffan és üt egyet, amikor áthalad egy csatornafedélen?


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fábry Kiss Virág Bangó Margit Balázs Péter Szakcsi Lakatos Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr386072154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása