HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Fölszállott a páva - A második középdöntő is Táncházzal zárult

2014.04.14. 17:24 MinDigTV


A második középdöntő Táncházában kifulladásig tartott a mulatság, amit ismét a Duna World csatornán is figyelemmel kísérhettek a nézők.

A Táncház hangulatát az est házigazdái és a skype-os bejelentkezés alapozta meg. A zsibongóban Novák Péter a nézői szabadkártya győztesével, valamint Szalonnával és zenekarával készített interjút.

Az első kisfilm vetítése után a beszélgetések Sebestyén Mártával és Vaszi Leventével folytatódtak, miután a műsorvezető a nézői üzeneteket kommentálta, alkalmanként az érintettekkel közösen.

Herczku Ági a hangszeres szólisták és a zenekarok győztesei mellett Porteleki László felkészítő mestert kérdezte. Az est folyamán vendégként Németh Anikó és Molnár-Madarász Melinda divattervezők is csatlakoztak a Táncházhoz.

A Fölszállott a páva új évadának egyik újdonsága, hogy a műsorkészítők minden korábbinál nagyobb betekintést igyekeznek nyújtani a verseny kulisszáiba, így ezúttal az online közvetítés a televíziós adás után is folytatódott a stúdióban szervezett táncházzal és beszélgetéssel.

A népi tehetségkutató versenyben előadott produkciókat már visszanézhetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu/pava oldalon. A műsor a döntővel folytatódik április 19-én, ahol a 10 legjobb produkció versenyezhet a díjakért.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő Duna TV Fölszállott a páva MinDig TV Herczku Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr266033684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása