HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rockrelikviák a Design Centerben

2014.03.27. 17:28 MinDigTV


Március 27. 20:20 | M1

Nemrég nyitotta meg kapuit a RAM Colosseumban hazánk legnagyobb, és jelenleg egyetlen, Rockmúzeuma. Miként lehet a rock-beat zenét múzeumi vitrinekben megjeleníteni?

Valóban nem könnyű feladat, amely egész embert kíván, de szerencsére a gyűjtemény mentora és életrehívója ilyen személyiség: B. Tóth László. Nála hitelesebb gazdája talán nem is lehetne a múzeumnak, hiszen több generáció nőtt fel fülét a Poptarisznyára élezve hétvégenként, az igazi rajongók pedig még a Poptari-topra is emlékeznek, a slágerlistára, amely trendteremtő volt a nyolcvanas években. Jóhír a rajongóknak, hogy a Poptarisznya internetes rádióként most is elérhető, természetesen B. Tóth László gondozásában.

Ha pedig valakinek a zene az élete és hivatása, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az általa óvott és gyarapított gyűjtemény is páratlan darabokat rejt. Olyanokat, mint Szörényi Levente első gitárja, az Omega együttes füstgépe, eredeti plakátok egész sora, számtalan hangszer, színpadi erősítő vagy a legnagyobb hazai sztárok fellépőruhái.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fábry B. Tóth László Rockrelikviák Design Center Rockmúzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr445881549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása