HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tavaszi Fesztivál: Fókuszban a Fashion & Architecture

2014.03.24. 11:16 MinDigTV


M1: március 24. hétfő, 22:15

Aktuális hírek a 14. Budapesti Tavaszi Fesztiválról. Hétfő este is várja Önöket Mészáros Katalin és Sipos Szilvia Anna.

A mindig szem előtt lévő művészetek, mint amilyen a divat és az építészet, közvetlenül fejezik ki egy kor gondolkozását, társadalmi és kulturális identitását, egy generáció ambícióját. A divat és az építészet érzékelik a végbemenő változásokat, és azonnal reagálnak is rájuk.

Az elmúlt évtizedben a sztárépítészek és a nagyobb divatmárkák szoros együttműködésének következtében építészeti csodák nőttek ki a földből szerte a világon. Már számtalanszor láthattunk példát az utóbbi idők fashion eseményein arra, hogyan jelenhet meg a divat az építészetben. A Tavaszi Fesztivál ideje alatt a Sonia Produkció csapata öt magyar, illetve három külföldi tervező együttműködésével arra vállalkozik arra, hogy bemutatja, miként fest mindez fordítva, azaz ha az építészet jelenik meg a divatban.

M1: március 24. hétfő, 22:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: építészet M1 Tavaszi Fesztivál MinDig TV Fashion & Architecture

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr945876509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása