HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az örömapa

2014.03.21. 10:28 MinDigTV


M1 – március 22., szombat, 20:20

Minden lányos apa életében eljön a pillanat, mikor el kell engednie szeretett lányát, mert az feleségül megy egy férfihez. George Bankset meglehetősen váratlanul éri a hír, és nem nagyon akarja elfogadni, hogy kislányából, immár felnőtt nagylány lett. Leendő vejét rosszallóan méregeti, az eljövendő esküvőre meg gondolni sem akar, a háta közepére sem kívánja a nagy hajcihőt, a készülődést, vejének családját és a tényt, hogy mindez azt is jelenti, hogy ő sem lett fiatalabb. Persze azért erőt vesz magán és végül mindent igyekszik megtenni lánya boldogságáért.

Steve Martin

Az örömapa egy igazi klasszikus, amerikai családi vígjáték a javából, amit akárhányszor újranézhetünk, mindig képes megnevettetni és mosolyt csalni az arcunkra. A főszerepben Steve Martin gondoskodik a szórakoztatásunkról, mellette Diane Keaton játssza az örömanyát és Martin Short is feltűnik az esküvőrendező szerepében.

Az örömapa – M1 – március 22., szombat, 20:20

rendező: Charles Shyer
forgatókönyvíró: Frances Goodrich, Albert Hackett, Nancy Meyers, Charles Shyer
zeneszerző: Alan Silvestri
operatőr: John Lindley
vágó: Richard Marks

szereplők:
Steve Martin (George Banks)
Diane Keaton (Nina Banks)
Kimberly Williams-Paisley (Annie Banks)
Kieran Culkin (Matty Banks)
Martin Short (Franck Eggelhoffer)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Diane Keaton Steve Martin Az örömapa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr435872179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása