HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Arlberg - A rejtett Paradicsom

2014.03.13. 10:51 MinDigTV


Univerzum - Arlberg - A rejtett Paradicsom - Duna - március 13., csütörtök, 15:35

Arlberg - A csodás hegység, a rejtőzködő, megbúvó paradicsomi táj, a tiroli Vorarlberg árnyékában. Ausztria nyugati részén ez a hegycsoport jelzi a határt. Ha keletre tekintünk, Tirol jeges csúcsai magasodnak a láthatár elé.

Nyugaton terül el Vorarlberg tartomány, amely valaha egy másik kontinenshez tartozott. Ennek a hegynek a folyói távoli óceánokba, a Fekete- és az Északi-tengerbe küldik vizüket. Az emberek által megművelt területet vad, zabolátlan táj határolja. Arlberg - Tulajdonképpen nincs sem ilyen nevű csúcs, sem hegygerinc, sem szikla. Az Arlberg-hágó csak kései találmány. Ha ismert nevekkel akarjuk leírni ezt a tartományt, a következő falvak nevét sorolhatjuk fel: Sankt Anton, Sankt Christoph, Stuben, Zuers és Lech.

Univerzum - Arlberg - A rejtett Paradicsom - Duna - március 13., csütörtök, 15:35


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Ausztria Tirol MinDig TV Arlberg Arlberg-hágó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr475858259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása