HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Lúzert fogtam, nem ereszt

2014.03.04. 15:29 MinDigTV


Duna TV – 2014. március 4., kedd, 21:45

A helyzetkomikumnak nagy hagyománya van a francia filmiparban. Nem csak erre szakosodott forgatókönyvírók, rendezők, de kiváló színészek is garantálják a felhőtlen szórakozást, ha ezeket a filmeket választjuk kikapcsolódáskét. A LÚZERT FOGTAM, NEM ERESZT című,  2008-as játékfilm (eredeti címe: L’emmerdeur – a bosszantó alak) is ebbe a kategóriába tartozik.

A bérgyilkos Jean legújabb feladata: el kell intéznie az egykori maffiavezért, akiből rendőrségi besúgó lett. Sietnie kell, mert a megbízói azt feltételezik, hogy a férfi vallani fog ellenük a bíróságon. Jean a nyomában van, bejelentkezik abba a párizsi szállodába, amelyben Randoni is szobát foglalt. Itt szállt meg a sajtófotós François is. Az ostoba és unalmas fickó most jött rá, hogy a felesége, Louise dobta őt az orvosa kedvéért. Az elkeseredett François öngyilkos akar lenni, ám ebben sikeresen megakadályozza őt Jean. A bérgyilkos nem sejti, milyen terhet vett ezzel a nyakába.

Francis Veber, aki forgatókönyvíróként és rendezőként egyaránt jegyzi a filmet, nem bízott semmit a véletlenre. Olyan kiváló színészek voltak ebben segítségére, mint Richard Berry, Patrick Timsit, vagy  Michel Aumont.

Lúzert fogtam, nem ereszt – Duna TV – 2014. március 4., kedd, 21:45

rendező: Francis Veber
forgatókönyvíró: Francis Veber
zeneszerző: Jean-Michel Bernard
operatőr: Robert Fraisse
producer: Patrice Ledoux

szereplők:
Richard Berry (Jean Milan)
Patrick Timsit (François Pignon)
Pascal Elbé (Edgar Wolf)
Virginie Ledoyen (Louise)
Michel Aumont (Randoni)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Duna TV MinDig TV Lúzert fogtam nem ereszt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr275843129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása