HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Őrült hangulatú vasárnap esték

2014.02.14. 11:01 MinDigTV


A hét utolsó napján 20.00-tól újra remekelnek a sztárok A Nagy Duett-ben

Előző vasárnap, február 9-én elindult a fergetes buli, A Nagy Duett. Minden sztárpáros kitett magáért, és ez most vasárnap sem lesz másként, 20.00-tól a TV2 műsorán.

A Nagy Duett harmadik szériájában is sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról élőben, hétről-hétre. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót.

Idén Csepregi Éva – Joshi Bharat, Radics Gigi – Hujber Feri, Nótár Mary – Fekete László, Hien – Cooky, Oroszlán Szonja – Kárász Róbert, Dolhai Attila – Pokorny Lia, Király Viktor – Majoros Hajnalka, L.L. Junior – Sarka Kata, Sipos Péter – Csisztu Zsuzsa, valamint Cserpes Laura és Gesztesi Máté alkotta duók lépnek A Nagy Duett színpadára.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Fekete László MinDig TV A Nagy Duett Hien Joshi Bharat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr465813933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása