HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A szellemlovas (Nicolas Cage, Peter Fonda, Eva Mendes ...)

2014.02.03. 11:19 MinDigTV


Szerda 22:40 | TV2

Johnny Blaze (Nicolas Cage) megszokta a halál közelségét: ő a száguldó világ legvakmerőbb motoros kaszkadőre. Így, amikor egy különös idegen a lelkét kéri cserébe a súlyosan beteg apja felgyógyulásáért, nem habozik, mert számára a Mefisztóval (Peter Fonda) kötött üzlet csupán egy újabb kaland, újabb játék a halállal.


De az alvilág urával nem lehet játszani. Johnny örök rabságba kerül. Nappal továbbra is lélegzetelállító trükkjeivel szórakoztatja a borzongani vágyókat, éjjel viszont a gonoszak ellen kell harcolnia, s akit legyőz, azt a pokol tüzével bünteti. Lángoló motorja nyergében minden éjjel nekivág szörnyű büntetőhadjáratának - és hiába szeretne, nem nyugodhat meg sosem...

Rendező: Mark Steven Johnson

Szereplők: Nicolas Cage, Peter Fonda, Eva Mendes, Donal Logue, Wes Bentley


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Nicolas Cage Eva Mendes MinDig TV Peter Fonda A szellemlovas

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr705795661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása