HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bábel: Túlélni a népirtást - egy fürdőszobában

2014.01.08. 11:59 MinDigTV


M1 - január 8., szerda 21:05

A Bábel legújabb epizódja ezúttal is a félelem témakörét járja körbe, de ismét egy új szemszögből, két ember elképesztő történetén át. Bepillanthatunk a félelem és a paranoia elképzelhetetlen bugyraiba a világ egyik legkeményebb diktatúrájában, Észak-Koreában, és megismerhetünk egy férfit, aki egy nyugodt, kényelmes életet hagyott hátra azért, hogy az életét kockára téve segítsen azoknak, akik menekülni akartak a szegénység és a rettegés elől, átszökve az észak-koreai határon.


És egy nő, aki csodával határos módon élte túl a ruandai népirtást - hét másik nővel kellett átvészelnie három rémálomszerű hónapot, egy apró, másfél négyzetméteres fürdőszobába zárva.

Bábel: Túlélni a népirtást - egy fürdőszobában - M1 - január 8., szerda 21:05

rendező: Vincze Tibor operatőr: Durkó Ádám munkatárs: Herner Dorka, Kara Ervin, Palkovics Viktória, Palla Gréta producer: Eckhardt Balázs szerkesztő-riporter: Al Ghaoui Hesna vágó: Török Áron műsorvezető: Al Ghaoui Hesna


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: riport Észak-Korea M1 Bábel MinDig TV Hesna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr285746594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása