HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A harcos

2013.12.15. 16:27 MinDigTV


A harcost 2011-ben két Oscar-díjat nyert, a legjobb férfi és női mellékszereplő kategóriájában. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 december 15. vasárnap, 22:45


Az életrajzi sportdráma a hivatásos ökölvívó Micky Ward (Mark Wahlberg) és féltestvére, Dicky Eklund (Christian Bale) történetét meséli el. Micky, akinek anyja a menedzsere és féltestvére az edzője, nem mondhat fényes karriert a magáénak, leginkább csak arra használják a sportágban, hogy befutó boxolók a felette aratott győzelmekkel jussanak magasabbra a ranglétrán. Dickey, aki maga is ökölvívó volt, mára csak árnyéka ifjúkori önmagának, a kábítószer-függőség immár messziről látszik rajta. Az HBO dokumentumfilmet kezd forgatni róla, amiről Dickey azt hiszi, hogy a nagy visszatérését hivatott dokumentálni. Egy Atlantic Cityben tartott viadal estéjén Micky ellenfele váratlanul beteget jelent, beugróként pedig egy magasabb súlycsoportú ökölvívót találnak. Micky ugyan tart a meccstől, anyja és bátyja azonban a kilátásba helyezett pénz miatt ráveszik, hogy lépjen a ringbe. A csúfos vereség után Micky új barátnője, Charlene (Amy Adams) mellett keres vigasztalást, aminek a család egyáltalán nem örül.

A harcost 2011-ben hét Oscar-díjra jelölték, amelyek közül végül Christian Bale és a két féltestvér édesanyját alakító Melissa Leo nyerték el az elismerést a legjobb férfi és női mellékszereplő kategóriájában. A harcos David O. Russell rendező harmadik közös filmje Mark Wahlberggel A sivatagi cápák és a Multik haza! után.

M1 – december 15.  vasárnap, 22:45

rendező: David O. Russell
forgatókönyvíró: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson
zeneszerző: Michael Brook
operatőr: Hoyte Van Hoytema
producer: Dorothy Aufiero, David Hoberman, Todd Lieberman, Paul Tamasy
vágó: Pamela Martin

szereplők:
Mark Wahlberg (Mickey Ward)
Christian Bale (Dicky Eklund)
Amy Adams (Charlene Fleming)
Melissa Leo (Alice Ward)
Mickey O'Keefe (saját maga)
Jack McGee (George Ward)
Melissa McMeekin ('Kicsi Alice' Eklund)
Bianca Hunter (Cathy 'Pork' Eklund)
Erica McDermott (Cindy 'Tar' Ecklund)
Jill Quigg (Donna Eklund Jaynes)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Mark Wahlberg M1 MinDig TV A harcos

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr185693665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása