HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Reménytelen harc az igazságszolgáltatással és a félelemmel szemben

2013.12.11. 11:05 MinDigTV


A Bábel december 11-i adása is a félelmekről szól. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 december 11., szerda 21:10

A Bábel legújabb epizódja is a félelem témakörét járja körbe, de ezúttal két férfi megdöbbentő élettörténetén keresztül. Reménytelen harc az igazságszolgáltatással és a félelemmel szemben - egy férfi, aki évtizedeket töltött a siralomházban egy bűnért, amit soha nem követett el. De mi az, ami egy ilyen helyzetben is képes életben tartani az embert és motiválni, hogy ne adja fel a küzdelmet?


És egy bűnöző, akiről köztudott volt, hogy Chicago egyik legkeményebb bandavezéreként mesterien értett ellenségei megfélemlítéséhez, és még az állambeli fegyházak is tartottak tőle. De vajon hogyan formálja át az ember lelkét ez az életmód, és ki lehet-e végleg irtani az emberből az olyan érzéseket, mint a a félelem és a lelkiismeret?

Bábel - Hesnával a világ


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bábel MinDig TV Hesnával a világ

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr805685799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása