HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hajlékony képernyők az LG-től és Samsungtól

2013.12.06. 16:04 MinDigTV


Hajlékony mobiltelefonok után hajlékony televíziók bemutatására készül a két cég a 2014-es CES kiállításon.

Kép forrása: nextpowerup.com


A Korea Times számolt be az LG és Samsung terveiről, amelyeket magukat megnevezni nem kívánó forrásoktól tudott meg az újság. A készülékeket egy távirányítóval lehet majd állítani a tévé állását a jobb látószög érdekében.

A Samsung informátora azt is elmondta, hogy a cég egy hatalmas képernyőt tervez az otthonokba. Ez a munkavállaló erősítette meg azt a hírt is, hogy a következő hónapban megrendezésre kerülő CES show-n bemutatja a vállalat az innovációt.

A hajlított OLED-ek már a 2013-as CES-en is megjelentek, de azoknak nem lehetett állítani a látásszögét. A Samsung új készüléke állítólag műanyag alapú OLED kijelző lesz, és a hátsó panel segítségével mozog majd a kijelző.

Az LG részéről a következőt állította az információforrás: „Le fogunk leplezni egy hajlítható OLED TV-t, amilyet még senki sem látott az előtt.”

Forrás: techradar.com (sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: LG Samsung hajlított OLED hajlékony televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr185678763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása