HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tünde mentalistára énekelte magát

2013.12.01. 11:24 MinDigTV


Az énekesek tíz fergeteges buli slágerrel léptek szombat este színpadra: csupa olyan dallal, amelyre biztosan mindenki bedobta már a legvadítóbb csípőmozgását.


Alföldi a show elején közölte, mentorált nélkül sem lesz vajszívűbb, sem kritikusabb, mint eddig. Még mindig nagyon büszke a három lányára, akik egész héten vigasztalták őt, mert Péterffy Lili kiesése felért számára egy gyomorba rúgással. Gabi szerint már tényleg csak az számít, ki fog nagyot durrantani ma. Szikora büszke csapatára, akik a legsikeresebb bandának számítanak, ugyanis ők jutottak legtovább a csapatok közül, mégsem engedték el magukat, munkával ünnepeltek. Geszti nagyon szeretné, ha lány nyerné végre az X-Faktort, ezért nagyon sokat is dolgoztak.

Csordás Ákos, aki mentora szerint mindig benne van egy jó buliban, a Bonanza Banzai örökzöld slágerével, az Induljon a banzájjal kezdte a nyolcadik show-t. Alföldi tudja, minden buli későn indul be, az volt az érzése, ez az első szülinapi bulija, szerette volna, ha ez legalább a 25. lett volna. Szikora szerint inkább kiabálás volt. Geszti úgy véli, Ákos menetelt, ahogy ebben a dalban menetelni kell. Tóth Gabi állítja, Ákos kihozta a maximumot a dalból.

Geszti szerint Danics Dóra mindig a társaság középpontja, legyen szó buliról vagy az X-Faktorról. A szép énekesnő Katy Perry Firework című slágerét adta elő. Mentora állva tapsolt, Szikora szerint nem csak Dóra volt tüzes, a színpad is, a dalt pedig rendesen „megdanicsolta”. Gabinak nagyon tetszett, igazi buliban érezte magát. Alföldi ennyit tett hozzá: „Nagyon csinos, és jó volt a tűzijáték.” Geszti szerint Alföldi nem szokott buliba járni, ha csak ennyit mond. Szerinte Dóra volt a partykirálynő, aki egy igazi győztes alkat.

„Aki egy embertelen jó bulit akar, az ő koncertjükre megy” – így konferálta fel Szikora egyetlen csapatát, a ByTheWay-t. A fiúk az LGT slágerét, az Embertelen dalt énekelték. Geszti, bár alig bírt megszólalni az őrjöngő közönségtől, azt elmondta, embertelen jó volt, tényleg házibuli-hangulatot tudtak teremteni a fiúk. Gabi minden vágya, hogy a srácokkal mehessen bulizni. Alföldi eddig nem tudta, hogy lehet valakiből popsztár, már tudja: Szikora bácsival kell nagyon lassan rohangálni egy üres tornateremben. Szikora szerint majdnem felrobbant a stúdió, olyan jók voltak a fiúk.

A srácok után az előző hét párbajhőse következett, akinek mentora szerint energiái kifogyhatatlanok. Szabó Ádám egy Depeche Mode-slágert hozott erre az estére. Alföldi érezte, hogy ez már felnőtt változat, de még mindig a Tom és Jerry felnőtt változata. A táncoslányok viszont tetszettek neki. Szikora elmondta, hogy ez egy vallásos szám, amelynek jelentése, hogy a barátod Jézus. Szerinte Ádámnak sikerült megfognia a dal jelentését. Geszti úgy vélte, ha ennyi csaj van körülötte, akkor jobban meg kell csinálni a dalt. Gabi szerint Ádám körül akármilyen jó csajok lehetnek, akármi történhet, Ádám ott van, és ez igenis átjött, és nagyon büszke fiára.

Krasznai Tünde ismét magyarul énekelt. Az Európa Kiadótól a Popzenét adta elő, és ismét mert önmaga lenni. Gabi meg se tudott szólalni, zseninek nevezte Tündét. Alföldi szerint a legszebb dolog, ha ilyen pofátlanul szabad tud lenni az ember a színpadon. Szikora szerint ez valóban popzene volt, nagyon jól megcsinálta. Tünde kisfilmjében azt mondta, szeretne valahova tartozni, Szikora szerint ő ide tartozik, az X-Faktor családjába. Geszti szerint ezen a színpadon még nem nagyon énekeltek így.

A második kört Tóth Gabi fia, Csordás Ákos nyitotta. Ákos az idei év egyik legnagyobb buli slágerét, a Get Lucky-t énekelte, egy meglehetősen rockos feldolgozásban. Szikora szerint volt benne erő, odatette, Alföldi véleménye, hogy az utolsó harmada szépen beindult, abból kellett volna kicsit több. Geszti nem is emlékszik, mikor volt utoljára ilyen bizonytalan a srác. Mentorának mondta: szereti a humorát, kedvességét, abból kellene még több, nem pedig a tesztoszteron állatból. Gabi szerint jól áll Ákosnak a zenekar. Nagyon nehéz dal, szerinte jól előadta. Ákos is érezte a hibáit, próbálja azokat javítani a jövőben.

Danics Dóra Cserháti Zsuzsa slágerét énekelte, amely Menyhárt János és Miklós Tibor szerzeménye. Az Egy elfelejtett dallal felejthetetlenné tette az estét. Alföldit nagyon meghatotta a dal, Szikora látta, hogy az elején annyira átélte, hogy beleragadt, de aztán szépen, olajozottan ment minden. Geszti azt szereti, hogy Dóra mindig meghallgatja, amit mond neki, Gabi szerint is csodálatos volt a produkció. Alföldi vitatkozott a beragadással, szerinte az úgy volt jó, és nagyon reméli, hogy kevés ember éli át azt, hogy egy buli után otthon marad egyedül, mert az nagyon rossz érzés.

A Lady Marmalade című Labelle-slágert legutóbb négy elképesztő csaj, Christina Aguilera, Li’l Kim, Mya és Pink vitte sikerre, most pedig a ByTheWay adta elő. Gesztit nagyon szórakoztatta, bár merész dalválasztásnak tartja, ugyanakkor szereti, ha meglepik. A végére felforrósodott a hangulat, jól sikerült. Gabi szerint volt már jobb is, szerinte ha babydollban énekeltek volna a srácok, izgibb lett volna, de így kicsit uncsi volt. Alföldi nem tudja, mi történt velük, a jól nevelt fiatalemberek helyett most négy pofátlan srácot látott, de tetszett neki. Szikora szerint csúcs volt, próbálta kívülről nézni, tiszta Amerika volt.

„A következő dal egyik sora így hangzik: ha jól csinálod, akkor a legjobbat érdemled az életben. És ezt is gondolom róla” - így konferálta fel mentora Krasznai Tündét, aki Madonna Express Yourself című buli slágerét énekelte. Gabi úgy véli, az az igazán jó előadó, aki sok stílusban meg tudja állni a helyét, és hirtelen is tud váltani, és ez most sikerült Tündinek. Szikora szerint Tünde egy mentalista, belelát, véleménye szerint ez még Madonnának is tetszett volna. Alföldi igazságtalannak tartja, hogy Tündinek minden ilyen jól áll. Ő megnézné, milyen az, mikor Tünde igazán táncol. Geszti megígérte, hogy meg fogják mutatni. Geszti: Tünde egyetlen csípőmozdulatában is több élet van, mint oly sok minden másban. Értékelését azzal zárta: győzött ezzel a dallal.

Szabó Ádám az est végéhez közeledve a Magna Cum Laude slágerével, a Pálinkadallal és imádott hangszerével dobta fel a hangulatot. Alföldi egy vidéki lagziban érezte magát, már csak a székelykáposztát hiányolta. Szikora szerint a harmonika Ádám felesége, ez a Pálinkadal egy jó cefre volt, Szikora berúgott tőle. Geszti szerint kedves volt, egy jó bulivég. Gabi újra Tapolcán érezte magát a jó magyaros dalt hallgatva.

Geszti a show végére elfelejtette, hogy élő műsorban van, olyan jól érezte magát, Szikora dalra fakadt és csak annyi jött ki a torkán: „Jejeje, micsoda buli”. Gabi jól érezte magát, de szomorú is, mert bárki is megy el, nagyon fájó lesz. Alföldi végtelenül tiszteli az összes versenyzőt, azokat is, akik még ott állnak, és azokat is, akik már kiestek.

A bulit a nyolcadik show extra fellépője zárta, akiről hosszan lehetne sorolni a leg-eket: tehetség, siker, szépség és elegancia – mindegyikért kapott már legalább egy díjat. Az X-Faktor színpadán egy tökéletes popsztár, Zséda állt, aki a Hétköznapi mennyország című slágerét adta elő.

Vasárnap este valaki számára véget ér a verseny. Ő már biztosan nem léphet majd holnapi extra fellépőnk, a 2011-es X-Faktor győztes, Kocsis Tibor nyomdokaiba.

Tartsanak velünk vasárnap is 20:00-tól!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor Alföldi RTL Klub Geszti Szikora

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr375669807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása