HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A ByTheWay-nek ért véget az X-Faktor

2013.11.05. 15:14 MinDigTV


Feszült pillanatok, sírással küszködő mentorok, és egy párbaj, amire senki sem számított.


A 4. Döntés estéje is feszültséggel indult, hiszen rögtön a műsor elején ismét behozták a borítékot. A nézői szavazatok pillanatnyi állása alapján leginkább Szikora Robinak, Tóth Gabinak és Geszti Péternek volt félnivalója.

A feszült hangulatot azonban gyorsan oldotta a még versenyben lévő kilenc énekes közös produkciója. A döntősök a 2012-es X-Faktor egyik versenyzőjének, Fehér Zolinak Nincs baj! című számát adták elő.

A szombat esti show legszebb pillanatainak felelevenítése után, a mentorok lehetőséget kaptak, hogy egy-egy mondattal kampányoljanak versenyzőik mellett. Gabi hangsúlyozta, hogy nagyon büszke a fiaira, nagyon sokat fejlődtek, és a nézőknek csak annyit tanácsolt, hogy mindenki hallgasson a szívére. Geszti Péter ismét megköszönte a nézőknek a sok szavazatot, amivel megtisztelik a versenyzőit és elmondta, hogy mentoráltjaival együtt azon van, hogy hétről-hétre szórakoztassák a közönséget. Alföldi Róbert kiemelte, hogy mindkét lány remek teljesítményt nyújtott szombat este, és nagyon sokat fejlődtek önmagukhoz képest. Szikora Robi pedig arról beszélt, hogy ő nagyon szeretné, ha nem csak egyedülálló énekesek, hanem zenekarok is lennének és maradnának az X-Faktor színpadán is.

A rövid szünet után az este extra fellépője, az Animal Cannibals vette át a terepet. A srácok, akiknek már 1989 óta rap folyik az erejükben, új dalukat a Minden változik!-ot adták elő.

Lilu az utolsó egy percben még sms küldésre, illetve telefonálásra buzdította a nézőket, majd 20:36-kor leállította a szavazást. Majd kihírdették az eredményeket. Elegendő szavatot kapott és így továbbra is versenyben marad: Bozsek Márk, Péterffy Lili, Batánovics Lili, Danics Dóra, Krasznai Tünde, Szabó Ádám és a Fat Phoenix.

Akiknek a továbbjutásért párbajoznia kell: a ByTheWay és Csordás Ákos.

Tóth Gabi könnyeivel küszködve konferálta fel Csordást Ákost. Azt mondta, a fiú egy óriási lélek, és egy óriási tehetség, aki mindig eléri a maga elé kitűzött célt.

Majd Szikora Robi konferálta fel csapatát, a ByTheWay-t, azt mondta, minden nagy bajnok onnan ismerszik meg, hogy a vereség után fel tud állni.

Tóth Gabi szinte sírva kezdte el az értékelést, azt mondta, nem tartja igazságosnak, hogy az egyik legjobb csapatnak és az egyik legjobb egyéni fiú énekesnek kelljen itt állnia. Reméli, hogy ez csak azért fodulhatott elő, mert a nézők őket hitték a legbiztosabbnak. Lelkileg közel érzi magához a ByTheWayt, nagyon megszerette a fiúkat, de Ákosban is nagyon hisz, a párbajdalát is hibátlanul odatette, ezért a ByTheWay-t küldte haza.

Szikora Robi azzal kezdte, hogy nem hitte volna, hogy a Beatles után még egy fiúcsapatot ennyire meg tud szeretni. Hangsúlyozta, hogy a fiúk nagyon keményen dolgoznak, nagyon sokat gyakorolnak, és emellett egymást is nagyon szeretik. Mindig csillog a szemük, ezért csillog a szívük is. Ákosnak pedig annyit mondott, hogy ezt a dalt Caramel sem tudta volna jobban eléneklelni. Ákos egy óriási egyéniség, nagy testben, nagy lélek. Az utolsó szó jogán pedig annyit mondott: az óriásfák állva halnak meg, Ákost küldte haza. 1-1 volt az állás így.

Alföldi Róbert mélységesen tiszteli a ByTheWayt, azért, mert nem szálltak el maguktól, attól, hogy a tehetségesek, jól néznek ki, és, hogy nagy a rajongótáboruk. Keményen dolgoznak a céljaikért továbbra is. Ákos pedig szerinte az egyik legjobb énekes, hitte hogy úgy fog menetelni egészen a döntőig, mint a kés a vajban. De az utóbbi pár adásban úgy érezte, mintha egy kicsit elveszett volna az a tüzes és vadkan fiú, akit ő megismert. Most a Párbajban azonban ismét vissszajött a régi Csordás Ákos. Hangsúlyozta, hogy számára mindig is a személyiség volt a legfontosabb a színpadon, és a mai este folyamán Ákos személyisége jobban meggyőzte, mint a ByTheWay-é ezért a csapatot küldte haza.

Legvégül Geszti Péter következett. Azt mondta, hogy nagy tisztelője Ákosnak, és annak, amit csinál, de azt is hozzátette, hogy az alapján fog dönteni, hogy melyik produkcióhoz volt ma több köze, melyik érintette meg jobban. Úgy érezte, a ByTheWay előadása ma szívhez szólóbb volt, nagyon meghatották a srácok, ezért Ákost küldte haza. Az állás így 2-2- lett.

Érkezett hát ismét a boríték, vagyis annak kellett búcsúznia az X-Faktortól, aki a nézőktől a legkevesebb szavazatot kapta. A nézők pedig úgy döntöttek, hogy a ByTheWay-nek kell elbúcsúznia.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor RTL Klub MinDig TV ByTheWay

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr395616259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása