HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bosszú - Kétszínűség

2013.10.28. 10:36 MinDigTV


Az est megfelelő alkalmul szolgál Emily számára, hogy leszámoljon Dr. Michelle Banks pszichiáterrel...A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. M2 október 28. hétfő, 21:10


I./4. rész - Kétszínűség
A botrányok sorozata egyre növeli a feszültséget a Grayson házban. Conrad titokban meglátogatja Lydiát, Victoria pedig minden energiáját egy mentális egészség témakörében szervezett, anya-lánya jótékonysági est szervezésébe fekteti. Az est megfelelő alkalmul szolgál Emily számára, hogy leszámoljon Dr. Michelle Banks pszichiáterrel, aki kislánykorában gyógyintézetbe juttatta őt, és megakadályozta, hogy valaha is találkozzon apjával. Eközben Daniel egyetemi barátja, Tyler aljas csellel eléri, hogy Daniel bizalma megrendüljön Emilyben.

M1 - október 28. hétfő, 21:10


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M2 Bosszú MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr795602658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása