HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Három fiú búcsúzott az X-Faktortól

2013.10.14. 11:34 MinDigTV


Vasárnap vidáman indult az X-Faktor, a közös nyitány után még Oláh Gergő is színpadra állt vadonatúj dalával, azonban gyorsan drámaivá vált a hangulat. Az MDC és Eckert Anikó küzdött a továbbjutásért.



A vasárnapi adásban láthatták utoljára együtt a 12 döntőst, Polyák Lilla Valami más című dalát adták elő.

Tóth Gabi drámai hangulatban volt már adás elején, felkészült rá, hogy nehéz estéje lesz. Szikora Róbert megszeretett mindenkit, szerinte a rátermettség a fontos, és nem is az a lényeg, hogy az ő versenyzője nyerjen, hanem, hogy a legnagyobb tehetség. Geszti Péter ennél harciasabb volt. Ő szeretné, ha az ő versenyzői közül kerülne ki a győztes, de objektív próbál lenni a Párbaj alatt. Alföldi azt gondolta, jól fogja bírni, de már adás elején rosszul volt, biztos benne, hogy a lányok nincsenek veszélyben, mert nagyon jók voltak szombaton, de remek párbajdalaik is vannak, ha baj lenne.

A szombati Show legszebb pillanatai után következett a tavalyi X-Faktor győztese, Oláh Gergő. Ő volt az első olyan versenyző a hazai X-Faktor történetében, aki a nézőknek köszönhetően Párbaj nélkül tudott győzni. Azóta is sikert sikerre halmoz, koncerteket ad, az év felfedezettjének választották, két lemeze is megjelent, melyek közül az egyik már platina. Gergőről már tavaly kiderült, hogy nemcsak kiváló énekes, hanem tehetséges zenész is, játszik zongorán, gitáron. Most sztárvendégként tért vissza az X-Faktor színpadára, egy vadonatúj dallal, amit ő maga írt, és amellyel feleségének, Nikinek szeretne köszönetet mondani, amiért mindig kitartott mellette.

Oláh Gergő a produkciója után elmondta Lilunak, leírhatatlan élmény volt újra az X-Faktor színpadán állni, és a kedvence, a ledfal most is megdobogtatta a szívét.

Hogy még jobban megismerhessük a versenyzőket, a beköltözésükről láthattunk egy kisfilmet, amit megnézhetnek Önök is itt.

20:32-kor Lilu lezárta a szavazást. Ezekben a percekben valakinek az álmai szertefoszlottak.

Ezt követte az eredményhirdetés. Aki biztosan itt lesz velünk jövő héten is: Csordás Ákos, Batánovics Lili, a ByTheWay, Krasznai Tünde, Szabó Ádám, Danics Dóra, Bozsek Márk, a Fat Phoenix, Péterffy Lili és Tóth Marci.

Tehát az MDC és Eckert Anikó párbajoztak a továbbjutásért.

Szikora tejfogú sztárzenekarnak nevezte csapatát, akik profi zenészek. Alföldi Róbert Eckert Anikó felkonferálásakor a lány különlegességét hangsúlyozta.

A Párbajdalok után Szikora Róbert Anikóval kezdte az értékelést: az egész személyisége alternatív, a hangja azonban egészen kiváló, de nem mondhatja a srácoknak, hogy ők menjenek haza, mert ő nagyon hisz bennük. Azért hiányozni fog neki Anikó, de őt küldte haza. Alföldinek elakadt a szava, szerinte, ami Anikóban erősebb, az a személyisége. Ezt nem látja a srácokban, elveszett a varázs. Alföldi hozzátette, hogy büszke Anikóra, bármi is történik. Az MDC-t küldte haza. Tóth Gabi szerint a fiúk hozták a legnagyobb energiát, viszont Anikónak van a legkülönlegesebb aurája, ezért nem engedheti el. Geszti megdicsérte az MDC-t, hogy jól összerakták a produkciót, Anikóban viszont több az X-Faktor, ezért Geszti is az MDC-t küldte haza. Így a mentorok szavazatai alapján elsőként az MDC búcsúzott az X-Faktortól.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: párbaj X-Faktor RTL Klub MinDig-TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr405567774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása