HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A lányok és a fiúk is megtudták a mentorok végső döntését

2013.10.07. 11:56 MinDigTV


Alföldi Róbert, a lányok, valamint Tóth Gabi, a fiúk mentora is meghozta döntését, hogy ki az a három-három énekes, akikkel szeretnének együtt dolgozni a következő hónapokban, ezzel pedig kialakult az X-Faktor 2013 élő adásainak mezőnye.


Alföldi Róbert Budapesten, hűséges kutyája oldalán fogadta mentoráltjait, de hogy egy zenében jártasabb személy is segítségére legyen Robinak, ezért Keresztes Ildikót is meghívta, aki mentorsegédként segített Alföldinek a végső döntés meghozatalában.

Olajos Eszter nagyon meglepte Alföldit, hiszen az előző fordulókban mindig rossz érzései voltak a lánnyal kapcsolatban, most azonban Eszter a külsejével, és az előadásával is nagyobb hatást gyakorolt Robira, mint eddig bármikor.
Eckert Anikó, mentora szerint hajlamos túlfinomkodni az előadást, így pedig nem egyértelmű, hogy mire képes, Alföldiben a legnagyobb kérdés az volt, hogy van-e több, van-e elég ebben a lányban?
Molnár Melináról Keresztes Ildikó azonnal kijelentette, hogy ő minden további kérdés nélkül vinné is magával az élő showba, annyira jó volt amit a lány csinált.
Péterffy Lilinek mentorát, és annak segédjét is sikerült lenyűgöznie. Alföldi az eddigi találkozásaik alkalmával sosem került még annyira a lány hatása alá, mint most a mentorházban, Ildi szerint pedig az eddig hallottak közül Lili volt a legjobb versenyző.
Nagy Nóra Alföldi szavaival élve be volt tojva egy kicsit, sőt nem is kicsit. Robi erre az izgulásra fogta azt, hogy Nóriból nem jött elő az az őserő, ami az eddigi fordulók alatt jellemezte a lányt.
Batánovics Lili minden színpadra lépés előtt fél, ezt pedig mentora is észrevette, aki nem biztos abban, hogy ez jó jel, hiszen ez egy olyan műsor, amelyben lelkileg is alkalmasnak kell lenni a kihívásokra.

A produkciókat követő este nem sikerült túl nyugodtra Alföldi Robi számára, hiszen két nehezen meghozott döntés után az utolsó továbbjutó személyéről nem tudott döntést hozni. Két név zakatolt csak egész éjszaka a legszigorúbb mentor fejében, aki reggelre meghozta döntését, amit telefonon közölt az akkor már hazatért segédjével. Bár Keresztes Ildikó előző nap éppen a másik énekes mellett kampányolt, így is biztos abban, hogy kollégája jó döntést hozott, és sikeres lehet azzal a három lánnyal, akiket magával visz az élő showba.

Először Batánovics Lili tudhatta meg, hogy mi vár rá az elkövetkezendő néhány hónapban. A félős lány lehetőséget kapott arra, hogy Alföldi Robival együtt dolgozzon ennek a lámpaláznak a leküzdésén.
Nem úgy Nagy Nóra, aki szintén eléggé izgult a mentorházban előadott dala előtt, viszont vele szemben volt még egy negatív kritikája mentorának, mégpedig az, hogy nem szívből énekel. Ezen a tulajdonságon pedig nem lehet olyan könnyen változtatni, ezt neki kell magában helyretennie, így búcsúznia kellett a versenytől.
Olajos Esztert a korábbi fordulókban sosem ismerte el Alföldi, most azonban megváltozott a helyzet. A mentor szerint hatalmas tehetség van a fiatal lány kezében, amivel élni is tud, viszont kicsit túl van gondolkodva az összes produkciója. Mivel hiányzik belőle az ösztönösség, és ezáltal az élet, így Alföldi nem vitte magával az élő showba Esztert, mert ott kevés, hogy valaki jól tud énekelni.
Eckert Anikó személyisége hatott a legjobban mentorára, azonban Robi minden mást hiányolt a lányból. Anikónak rengeteg mindent kell még pótolnia, hogy együtt sikereket tudjanak elérni, ugyanis ő a második fiatal lány, aki esélyt kap, hogy a legjobb tizenkettő produkció között bizonyíthasson.
Molnár Melina nagyon meggyőző volt a mentorházban, azonban korábban egyáltalán nem mutatta meg ezt az oldalát, mentora pedig nem akar egy hullámzó teljesítményű, kiszámíthatatlan versenyzővel dolgozni, ezért Melinának búcsúznia kellett az X-Faktortól.
Péterffy Lili sok kérdőjelet hagyott maga után. Hiába énekelt magyarul, Alföldi Róbert úgy érezte, hogy még az anyanyelvén sem tudta úgy átadni a dal mondanivalóját, ahogy azt kellett volna. A mentor szerint rengeteg munka kell ahhoz, hogy Lili helyt tudjon állni az élő showban, de ő segíteni akar ebben a lánynak, úgyhogy együtt fognak dolgozni a közös sikerekért.


Tóth Gabi nagyon tartott attól, hogy milyen hatással lesz fiaira az a tény, hogy nekik van a legkevesebb esélyük a továbbjutásra, ugyanis ők heten küzdenek az élő showba kerülésért. Ez persze nem csak a versenyzőknek probléma, hanem Gabinak is nehézséget okoz, mert neki eggyel több jó hangú énekestől kell megválnia, mint mentortársainak. Ebben a nehéz döntésben egy olyan társ kellett Gabi mellé, akiben az X-Faktor legfiatalabb mentora vakon megbízik, úgy szakmailag, mint emberileg, így nem is jöhetett szóba más a mentorsegéd szerepére, mint testvére, Tóth Vera.

Horváth Dávid, produkciója után nagyon csalódott volt. A szőke fiú úgy érezte, hogy elrontotta a dalát, de ami ennél is nagyobb baj,hogy ezt Gabi és Vera is így látta, szerintük az izgulás nagyon rossz hatással volt Dávid produkciójára.
Csordás Ákos fellépése után Gabi egészen addig a könnyeivel küzdött, míg Vera nem fogalmazta meg kételyeit, miszerint Ákos előadásában volt egy kis színház is, tehát nem volt teljesen őszinte a produkció.
Nagy Richárd leginkább a mentorsegédet nyűgözte le, Vera szerint ugyanis Ricsiben megvan valami olyan fűszer, amit a hét fiú közül most látott először a produkciók során.
A Manó becenévre hallgató Ráduly Botond, mentora szerint most énekelt a legjobban, viszont ennek ellenére nem volt annyira magával ragadó, mint a korábbi fordulókban, ami kérdéseket és ellentmondásokat vetett fel Gabiban a fiúval szemben.
Karapándzsity Kristóf nem volt elégedett magával produkciója után, pedig ha hallotta volna a mentorsegéd reakcióját, biztosan átértékelte volna magában fellépését. Vera két olyan fogalmat használt egy mondatban, ami eddig talán még sosem szerepelt hasonló szövegkörnyezetben sem, ez pedig nem más, mint Kristóf, és a szexiség. Ezt a szokatlan párosítást eleinte Gabi sem tudta megérteni, de Vera kitartott véleménye mellett miszerint olyan hatással volt rá Kristóf előadásmódja, hogy szinte vetkőzni támadt kedve.
Tóth Marcell hiába teljesített jól, produkciójával nem tudta teljesen feledtetni Gabi emlékét, amikor leblokkolt a Táborban. A mentorsegédként tevékenykedő idősebb testvér azonban védelmébe vette Marcit, mondván a fiú most sem blokkolt le, miért kéne azon gondolkozni, hogy valaha le fog még?
Szabó Ádám profi. Ráadásul nem csak a hangszerén játszik kimagasló szinten, hanem énektudásával is rászolgál arra, hogy a mezőny legjobbjai között tartsák számon, de talán pont a profizmusa az, amitől egy kis hiányérzete lehet a hallgatónak. Ádám nem mer ösztönös lenni, csak arra figyel, hogy minden hang tökéletesen a helyén legyen.

Gabi a produkciók után úgy ült le egy utolsó egyeztetésre testvérével, hogy egy továbbjutóban már teljesen biztos volt, tehát már csak két kiadó hely maradt a fiúk számára. Rövid beszélgetés után a második szerencsésben is megállapodott mentor és segédje, viszont a harmadik emberről más volt a véleményük. Vera megpróbálta meggyőzni húgát, hogy az általa preferált énekest vigye magával az élő showba, de Gabi megtörhetetlen volt, és nem fogadta meg nővére tanácsát.

Horváth Dávidot nem érte meglepetésként a kiesés, a fiú ugyanis utolsó helyre pozicionálta magát, miután mindenkinek hallotta a produkcióját.
Szabó Ádám, mentora szerint egy kicsit elveszett a színpadon, amit viszont meg kell tanulnia kezelni, ugyanis énektudásával kivívta magának a jogot, hogy az élő showban is bizonyíthasson.
Nagy Richárd esetében Gabi úgy érezte, hogy nagyon egy kaptafára lehetett húzni az összes előadását, ez pedig egy olyan sokszínű műsorban, mint az X-Faktor nem elég.
Ráduly Botond mindig nagyon oda akarja tenni magát, ez pedig gyakran görcsössé teszi. Ebben Tóth Gabi és Manó is egyetértettek, viszont amíg a fiú ettől függetlenül bizakodott, addig Gabi már tudta, hogy ilyen görcsösen nem lehet bizonyítani az élő showban, ezért kiejtette Botondot a versenyből.
Tóth Marcell nem csak a névegyezés miatt volt sokáig a legnagyobb kedvence Gabinak, hanem különleges személyisége miatt is. A mentor ugyan nagyot csalódott Marciban a Tábor alatt, de ennek ellenére nem tudott lemondani arról, hogy vele dolgozzon, ezért továbbvitte magával a fiatal fiút az élő showba.
Karapándzsity Kristóf sokszor lenyűgözte már mentorát hangjával, és személyiségével, Gabi mégis úgy érzi, hogy a fiú hiába jár jó úton, korai lenne még számára az élő adásokkal járó stressz, ezért nem vitte tovább magával Kristófot.
Csordás Ákosnak nagyon jó hangja van, és nagyon nagy erővel tud hatni a közönségre, viszont egy mentornak azt is figyelembe kell venine, hogy választottja hangi adottságai mellett, más területeken is alkalmas-e a sztárrá válásra. A hétfős fiú mezőnyből talán egyedül Ákos lógott ki abban a tekintetben, hogy nem éppen egy popsztár alkat, de Gabi ennek ellenére is bizalmat szavazott neki, és így kialakult a 2013-as X-Faktor teljes döntős mezőnye.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: mentorok X-Faktor RTL Klub MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr955555111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása