HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozatok indulnak a TV2-n

2013.07.18. 10:47 MinDigTV


Szerdától a TV2 ismét átvariálja az esti műsorstuktúrját, jóformán minden esti műsor más időpontra kerül. Emellett új sorozatokat is indít a csatorna.



A Tények továbbra is 18.30-kor kezdődik, de 10 perccel rövidebb kiadással jelentkezik. A Családi titkok 19.30-ról 19.15-re kerül változatlan műsoridővel.

Az Aktív is 15 perccel hamarabb indul, de itt az adás megfeleződik, így 25 helyett, szinte észrevétlenül rövid, 12 perces lesz. A Bűnök és szerelmek helyére pakolt Hal tortán 21.05-ről 20.35-re kerül. Az esti sorozatok és filmek így egy időben az RTL Klub-os kezdésekkel, 22.05 helyett 21.35-kor indulnak majd.

A Sherlock és Watson helyére rögtön a műsorváltozás első napján, szerdán egy új sorozat indul. A Hazugságok gyűrűjében egy új, 2012-es török pszicho-thriller széria, amely a Szulejmán ellen megy, és csakúgy, mint az RTL-es sorozat, ez is dupla részekkel.

Emellett a TV2 eltünteti az NCIS és az NCIS: Los Angeles ismétlését, és egy új sorozatot hoz a helyükre. A Gyilkossági helyszín egy 2008-as német krimisorozat, de csakúgy, mint az előző újonc, ez is Törökországban játszódik – írta az origo.hu a sorozatwiki.hu cikkére hivatkozva.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr595412986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása