HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újabb titok derült ki A Szépségkirálynőről

2013.06.19. 07:36 MinDigTV


Tatár Csilla és Kasza Tibor vezetik a TV2 június 22-i élő showját, A Szépségkirálynőt. A megtisztelő címért 16 szépség száll versenybe.


Tatár Csilla és Kasza Tibor lesznek A Szépségkirálynő házigazdái – derült ki a műsor sajtótájékoztatóján. Az eseményen a műsorvezetők bejelentése mellett kihirdették A Szépségkirálynő-tábor háziversenyeinek győzteseit is: a Miss Bikinit Tímár Brigitta, a tehetségkutató Miss Talent versenyt Vígh Diána, a legszebb arcú hölgynek járó Miss Beauty Face szalagot Kocsis Korinna, míg a legsportosabbnak járó Miss Sport címet szintén Tímár Brigitta nyerte. A verseny történetében ő az első, aki két háziversenyt is megnyert, ezért a sportversenyben másodikként végzett Rákosi Annamária kapta a védettséget.

A legszebb 16 lánynak feszes tempóban folytatódik a felkészülés, hogy a legjobb formájukat hozzák a június 22-i adásra. A három felkészítő, Rubint Réka, Sütő Enikő és Konkoly Ági azon vannak, hogy tapasztalataikat átadva kihozzák a maximumot a döntősökből.

Szombaton 19:30-tól a TV2 képernyőjén tehát kiderül, hogy ki nyeri idén a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary címeket és képviselheti Magyarországot a világdöntőkön.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Kasza Tibor Tatár Csilla Szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr905368276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása