HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egy zseniális elme legféltettebb titka

2013.06.04. 19:11 MinDigTV


23:20 | RTL Klub

Albert Einsteint mindenki ismeri. Vagy legalábbis azt hiszi, ismeri, ha már érteni a legtöbbünk nem érti. Pedig valójában keveset tudunk róla. Azt, hogy milyen volt a családja, hogyan élt, voltak-e gyermekei, nem tudjuk. Azt sem, hogy megkérték, legyen Izrael államfője, mint ahogy azt sem tudjuk, hogy kik voltak a munkatársai. Persze, hogy magyarok. De ez hogyan függ össze egyetemeink mai, siralmas helyzetével? - kiderül a XXI. században!


Einstein magyar tanítványával Budapesten szabadalmaztatott egy frizsidert. Ma is azon az elven hűtik az atomreaktorokat. Einstein nagy érdemeket szerzett a fizikában, de a matematikához nem értett. Asszisztensei szinte mindannyian magyarok, számoltak helyette. A zseni, és akik körülvették. Magyar származású tudósok, akikről hallgattak a szocializmusban.

Részletek a XXI. században kedden 23:20-kor!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: XXI. század RTL Klub Einstein

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr365344189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása