HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Budapest Folkfest a Rondóban (David Yengibarjan)

2013.05.30. 09:34 MinDigTV


A csütörtöki Rondóban a Budapest Folkfest gálaműsoráról is beszámolunk. M1 május 30. csütörtök, 12:30

A május 30-i műsor tartalmából:

NÉPSZÁMLÁLÁS 2011
 
A 2011. évi Népszámlálási adatok több szempontból is fontosak a nemzetiségek számára. Az Országos Nemzetiségi Önkormányzatok Szövetsége május 2-án műhelybeszélgetést szervezett, amelyen Latorcai Csaba helyettes államtitkár és a nemzetiségek vezetői értékelték az eredményeket.


RADOSTINA ANGELOVA BUDAPESTEN
 
Április végén 20. alkalommal rendezték meg a nemzetközi könyvfesztivált, ahol többek között Radostina Angelovával is találkozott a hazai olvasóközönség.
 
DAVID YENGIBARYAN BÚCSÚKONCERTJE
 
Adásunk végén a Budapest Folkfest gálaműsorára invitáljuk Önöket, David Yengibarjan és Gevorg Dabaghyan közös koncertjére. A koncert egyben David Yengibaryan örmény harmonikaművész búcsúfellépése is volt a hazai közönség előtt, hiszen május elején a művész hosszú évek után hazatért Örményországba.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Rondó David Yengibaryan Budapest Folkfest

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr435333404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása