HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Segítünk a digitális átállásban!

2013.05.21. 11:06 MinDigTV


Mit jelent pontosan a digitális átállás?

http://www.atallas.hu/ - A honlapon minden kérdésére konkrét választ kaphat, ha mégis kétségei vannak kérjük hívja ingyenes számunkat: 06 80 90 99 00


A televízióműsor-szórásban az eddigi analóg földfelszíni sugárzás helyébe a korszerűbb, több csatornát és szolgáltatást nyújtó, valamint továbbra is ingyenes digitális földfelszíni televízióműsor-szórás lép.  Az Antenna Hungária által kínált, ingyenes digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás márkaneve a MinDig TV, míg a kiegészítő előfizetéses csomagokat kínáló szolgáltatásé a MinDig TV Extra.

A digitális átállás utolsó fázisában lekapcsolásra kerül az analóg földfelszíni televíziós hálózat, és csak megfelelő berendezések megléte esetén tudják a nézők az analóg sugárzás helyébe lépő digitális földfelszíni sugárzás által közvetített tévécsatornák műsorait fogni. Ez azt jelenti, hogy ha érintett a digitális átállásban és az analóg hálózat lekapcsolásáig nem teszi meg a szükséges lépéseket, akkor a lekapcsolást követően nem fogja tudni nézni a tévéadásokat.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális átállás dvb t mindig tv Antenna-Hungária

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr975309667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása