HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Engedd el!

2013.05.13. 10:07 MinDigTV


Duna TV: május 14., kedd, 21:15

A David Lindsay-Abaire színműve alapján készült film lassú, elmélyült jelenetekben mutatja be az élet új értelmét, irányát kereső szülők küzdelmeit.


Becca és Howie Corbett családi boldogsága romba dől, amikor kisfiuk, Danny életét veszti egy balesetben. Eleinte megpróbálják együtt feldolgozni a veszteséget, ám úgy tűnik, többé nem találják a közös hangot. Becca egy véletlen találkozást követően keresni kezdi a kapcsolatot azzal a tizenéves fiúval, aki elütötte Dannyt. A halkszavú kamasz megmutatja neki készülőben lévő képregényét, amely a párhuzamos univerzumokról szól. Howie, aki inkább a közösen elkezdett csoportterápiás foglalkozásokat látogatja, megdöbben, amikor tudomást szerez a beszélgetéseikről.

A David Lindsay-Abaire színműve alapján készült film lassú, elmélyült jelenetekben mutatja be az élet új értelmét, irányát kereső szülők küzdelmeit.  John Cameron Mitchell filmjének főszerepeit Nicole Kidman és Aaron Eckhart alakítják.

Duna: május 14., kedd, 21:15

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: John Cameron Mitchell
forgatókönyvíró: David Lindsay-Abaire
zeneszerző: Anton Sanko
operatőr: Frank G. DeMarco
producer: Nicole Kidman, Gigi Pritzker, Per Saari, Leslie Urdang
vágó: Joe Klotz

szereplők:
Nicole Kidman (Becca)
Aaron Eckhart (Howie)
Dianne Wiest (Nat)
Sandra Oh (Gaby)
Tammy Blanchard (Izzy)
Miles Teller (Jason)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film Duna TV Nicole Kidman Engedd el

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr255297806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása