HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az áruló

2013.04.12. 09:29 MinDigTV


A 2008-ban készült amerikai kémthriller alapötlete a komikus színészként ismert Steve Martintól származott, aki producerként is részt vett a film elkészítésében. A főszerepeket Don Cheadle és Guy Pearce alakítják, a rendező Jeffrey Nachmanoff volt. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 április 14. vasárnap, 21:30


A szudáni származású amerikai Samir Horn elkötelezett muszlim, aki fegyverkereskedőként tevékenykedik Jemenben, amikor letartóztatják. A börtönben összebarátkozik a vele együtt letartóztatott ügyfelével, Omarral, akit társai nem sokkal később megszöktetnek – Samirral együtt. Samir az amerikai hadseregben szerzett szakértelmét az Iszlám Testvériség nevű szervezet soraiban igyekszik kamatoztatni, elsőként a nizzai amerikai konzulátus ellen elkövetett bombamerénylet megtervezésében. A csoport következő akciójának helyszíne az Egyesült Államok lesz, ahol ötven különböző autóbuszon akarnak bombát robbantani hálaadás napján. Az FBI különleges ügynöke, Roy Clayton azonban mindvégig Samir nyomában van, és egyre közelebb jut hozzá.

M1 – április 14. vasárnap, 21:30

rendező: Jeffrey Nachmanoff
forgatókönyvíró: Jeffrey Nachmanoff, Steve Martin
zeneszerző: Mark Kilian
operatőr: J. Michael Muro
producer: Don Cheadle, David Hoberman, Jeffrey Silver, Glynis Murray, Todd Lieberman
vágó: Billy Fox

szereplők:
Don Cheadle (Samir Horn)
Guy Pearce (Roy Clayton)
Jeff Daniels (Carter)
Said Taghmaoui (Omar)
Neal McDonough (Max Archer)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film thriller M1 MinDig TV Az áruló

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr235218087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása