HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hölgyek öröme

2013.04.09. 15:33 MinDigTV


A BBC 2012-ben készült nyolcrészes tévéfilmsorozata a Viktória-kor forgatagába helyezi Émile Zola azonos című regényének cselekményét. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 április 9. kedd, 21:10


A BBC 2012-ben készült nyolcrészes tévéfilmsorozata a Viktória-kor forgatagába helyezi Émile Zola azonos című regényének cselekményét. Az addig példa nélküli fejlődésnek indult Anglia egyik északi városának első divatáruháza szolgál a cselekmény helyszínéül, amelynek középpontjában egy vidékről felkerült ifjú hölgy áll, akit magával ragadnak a modern világ káprázatos újdonságai.

Az érzékeny, ugyanakkor céltudatos Denise az áruház női osztályán kezdi felemelkedését az alkalmazottak szigorú rend szerint felépített ranglétráján, intrikák és konfliktusok során át, kivíva a tulajdonos, a merész és zseniális üzletember, John Moray megkülönböztetett figyelmét. Moray szeme azonnal megakad a bájos fiatal lányon, amint megpillantja az áruházában, ám a puszta vonzalmon túl őszinte nagyrabecsülést is érezni kezd iránta, amint Denise egyre másra adja bizonyságát, hogy a csinos külső mögött egy éles eszű és tehetséges üzletasszony rejtezik. Morayt eközben nagyhatalmú befektetőjének elkényeztetett és nem kevésbé céltudatos lányához, Katherine Glendenninghez fűzik érzékeny szálak.

A Hölgyek öröme romantikus szerelmi történet, amelynek hősei egy beköszöntő új kor kihívásait követik, miközben szembe kell nézniük a múltjukból utánuk nyúló titkokkal is. Az angol verzióban The Paradise címen futó sorozat főszerepeit Joanna Vanderham, Emun Elliott (Prometheus; Trónok harca) és Elaine Cassidy (A Harper-sziget; Felicia utazása) alakítják.

M1 – április 9-étől, kedd esténként 21:05-kor

 rendező: Marc Jobst, David Drury
forgatókönyvíró: Bill Gallagher
zeneszerző: Maurizio Malagnini
operatőr: Nick Dance, Simon Richards
producer: Simon Lewis
látványtervező: Melanie Allen
vágó: Ben Drury

szereplők:
Joanna Vanderham (Denise Lovett)
Emun Elliott (John Moray)
Elaine Cassidy (Katherine Glendenning)
Stephen Wight (Sam)
Matthew McNulty (Dudley)
Ruby Bentall (Pauline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Hölgyek öröme

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr325213599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása