HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Pénteken indul a Mindig Tv kampánya is

2013.03.14. 10:48 MinDigTV


A Mindig Tv Extra „beszélő tévéfejes” kampánya után pénteken indul a Mindig Tv kampánya is. A két szpot ezúttal is a Kreatív Online-on mutatkozik be.

dat.jpg


A Mindig Tv Extra „beszélő tévéfejes” kampánya után pénteken elindul az Antenna Hungária Mindig Tv „Csak szólunk…” fősorú kampánya is. A két szpot ezúttal is a Kreatív Online-on mutatkozik be.

„A Mindig Tv legfontosabb versenyelőnye az ingyenesség, amely minőségi, HD-csatornákat is felvonultató szolgáltatással párosul. Ezért a kreatívok fejlesztésének középpontjában is ezen termékelőny dramatizációja állt. Mivel a Mindig Tv kiemelt célcsoportja a jelenleg analóg földfelszíni adást ingyenesen néző, jellemzően vidéki közönség, lényeges szempont volt az egyszerű, egyértelmű, minden korosztály és réteg számára érthető üzenetátvitel is” – áll a közleményben.

„A filmekben igyekeztünk különleges, nagyjátékfilmes képi világot teremteni. Kostyál Márk rendező rendkívüli partner volt ebben, nagyon sokat köszönhetünk neki. A sztorik minden másodpercét alaposan kidolgozta, óriási hangsúlyt fektetve a vizualitásra, így még erőteljesebben és meglepőbben tudtuk elhelyezni bennük a reklámüzenetet” - nyilatkozta a kreatív kivitelezéssel kapcsolatban Tihanyi Péter, az ACG kreatívigazgatója.

Még február elején írtuk meg, hogy az Antenna Hungária (AH) reklámügynökségi tenderét az ACG nyerte meg, ezzel pedig az AH öt év után elbúcsúzott a Welltől.

(forrás: Kreatív Online)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kampány reklám MinDig TV Kreatív Online

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr345134221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása