HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kegyetlen bánásmód

2013.03.06. 10:16 MinDigTV


A briliáns Coen fivérek amerikai filmrendezők, forgatókönyvírók, producerek. A rendezőpáros olyan neves alkotásokat tudhat magáénak, mint a Véresen egyszerű, A nagy Lebowski vagy az Oscar-díjas Nem vénnek való vidék. Csaknem minden filmműfajt kedvelnek; amit felidéznek, az újjászületik. M1 március 10. vasárnap, 20:15


A Kegyetlen bánásmód fergeteges komédia, amely a művészlelkű filmkedvelőkhöz és a széles közönséghez egyaránt szól. A történet szerint Miles Massey (George Clooney) válóperes ügyvéd Los Angelesben, ahol az emberek számára a válás éppoly természetes, mint a házasság. A vagyon azt illeti, akinek jobb az ügyvédje. A válás a pénzszerzés bevett formája, amelyet már az esküvő előtt számításba vesznek.

A pereskedő feleknél csak az ügyvédek keresnek jobban, hacsak bele nem szeretnek védencük feleségébe… Hősünket is rabul ejti Marylin (Catherine Zeta-Jones) szépsége. A nő azonban a férjével szembeni vereség után elhatározza, hogy tönkreteszi az ügyvédet.
A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban minden csak látszat: a szereplők egymást verik át, az alkotók pedig a nézőket. Lenyűgöző alkotás, kiváló színészi játékkal.

M1 – március 10.. vasárnap, 20:15

rendező: Joel Coen
író: Robert Ramsey, Matthew Stone, John Romano
forgatókönyvíró: Joel Coen, Ethan Coen, Matthew Stone, Robert Ramsey
operatőr: Roger Deakins

szereplők:
George Clooney (Miles Massey)
Catherine Zeta-Jones (Marylin Rexroth)
Geoffrey Rush (Donovan Donnelly)
Billy Bob Thornton (Howard Doyle)
Cedric the Entertainer (Gus Petch)
Julia Duffy (Sara Sorkin)
Stacey Travis (Bonnie Donovan)
Tom Aldredge (Herb Myerson)
Judith Drake (Mrs. Gutman)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 George Clooney Catherine Zeta-Jones Kegyetlen bánásmód

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr695119293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása