HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sky kapitány és a holnap világa

2013.02.08. 13:33 MinDigTV


Duna Tv: február 9. szombat, 21:15

Kerry Conran író-rendező – hasonlóan az Indiana Jones-sorozathoz, illetve olyan filmekhez, mint a Dark City vagy a Rocketeer – a klasszikus képregények és mozimatinék előtti tiszteletadásként fantasztikus és izgalmas fordulatokkal teli történetét a korabeli tudományos-fantasztikus látványvilágába helyezte, amelyet – a színészeken kívül – teljes egészében digitális animációval állítottak elő.


A harmincas évek New Yorkjában járunk, ahol egy csinos fiatal újságírónő, Polly Perkins világot rengető sztori nyomában jár. A világ különböző pontjain nyomtalanul eltűnő, híres tudósok ügyének szerinte köze van ahhoz a New Yorkot ért támadáshoz, amelyet óriásrobotok idéztek elő. Segítségül egy pilótákból álló zsoldossereg kapitányát hívja, akivel közösen megkísérlik leleplezni azt az ördögi tervet, amely az események hátterében áll, és amelynek célja egy sötét utópia jegyében rabszolgasorba taszítani az emberiséget.

A főszerepeket alakító Jude Law és Gwyneth Paltrow mellett Anjelina Jolie, Giovanni Ribisi és Michael Gambon tűnnek fel a filmben, illetve a digitális trükkök jóvoltából Laurence Olivier is megelevenedik egy titokzatos szerepben.

Duna Tv: február 9. szombat, 21:15

rendező: Kerry Conran
forgatókönyvíró: Kerry Conran
operatőr: Eric Adkins
jelmeztervező: Stella McCartney
zene: Ed Shearmur
producer: Jon Avnet, Sadie Frost, Jude Law, Marsha Oglesby
látványtervező: Kevin Conran
vágó: Sabrina Plisco

szereplők:
Jude Law (Sky kapitány)
Gwyneth Paltrow (Polly Perkins)
Angelina Jolie (Franky)
Giovanni Ribisi (Dex)
Michael Gambon (Paley)
Omid Djalili (Kaji)
Julian Curry (Dr. Vargas)
Sir Laurence Olivier (Dr. Totenkopf (archív felvételen))
Ling Bai (Titokzatos nő)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Jude Law Duna TV Angelina Jolie Laurence Olivier

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr695069447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása